Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire normális,...

Szerintetek mennyire normális, amit a vőlegényem kért?

Figyelt kérdés

Ma a vőlegényem egy olyan kéréssel állt elő, hogy szeretne később egy másik nővel lefeküdni. Nem szeretőre van szüksége, csak egy prostira, mert kíváncsi, milyen lehet egy másik nővel együtt lenni. Még nem biztos benne, hogy tényleg megteszi, de fenntartja a lehetőségét. Nem szeretné mindezt a hátam mögött művelni, mert nem megcsalni akar. Évek óta ismerem, mindig őszinte és egyenes volt velem, így ebben az esetben sem akarta másként.

Ti mit szólnátok, ha a vőlegényeteknek ilyen gondolata lenne? Belemennétek, vagy inkább felbontanátok az eljegyzést?

2014. szept. 30. 22:32
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom te nagyon szereted akkor is ha egy kis phöcs, de sajnos az. Az h be is vallja szerintem emg rosszabb is. Radrakja egy laza mozdulattal az egesz ügynek a terhet, hogy majd teged emesszen. Ha eleg erös vagy el tudod hagyni es fogsz talani egy normalis erett szeretö ferfit, ha aldozat tipus akkor talalsz majd indokokat h jajj legalabb nem a hatam mögött csinalja meg jajj de cuki h öszinte volt es vele maradsz, addig ameddig az önbecsülesed a beka seggge ala nem süllyed. Aztan kesöbb talan rajössz h megsem tudod ezt elviselni de addigra mar roncs leszel...
2014. okt. 1. 11:28
 42/54 anonim ***** válasza:
61%
örülj h meg nincs gyerek meg hazassag es idöben le lehet lepni. Sajnalom a nöt aki majd a felesege lesz, mert az ilyen ferfi nem valtozik, max annyi tanulsagot szür le h legközelebb nek kell elmondani. Ez olyan foku önzesre is vall ami amr alapbol kizarna h pl kesöbb gyereket vallaljak vele...Tipikusan te ki se latszol a hazimunkabol meg faradt vagy, de ö meg elmegy haverozni vagy fürdeni vagy leül vacsorazni mert neki az jar....MENEKÜLJ
2014. okt. 1. 11:30
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez gáz. Már most félre akar dug.ni. Méghozzá legálisan, hiszen előtte szólt neked... Őszintén megmondom, ha hozzá mész: sajnállak.
2014. okt. 1. 13:12
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

Hát ehhez pofa és vastag bőr kell.

Most még dönthetsz, időben vagy. Csak nehogy sírás legyen a vége.

2014. okt. 1. 13:33
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nem férne bele a szerelembe. Egy laza kapcsolatban vagy olyanban amikor érzi az ember hogy ennek valamikor vége lesz, talán egy ilyenben el tudom képzelni a szituációt, hogy ilyet megbeszélnek a felek. Azonban egy igazi szerelembe, ahol a felek tényleg egymásra találtak, házasságot terveznek vagy össze is kötötték már az életüket... egy ilyen kapcsolatba nekem ez nem férne bele.

Nem mennék bele a dologba. Felbontani nyilván csak akkor kell az eljegyzést ha a párod nem áll el ettől a baromságtól. Mert van amikor az ember csak álmodozik, nagyot akar, jár a szája, aztán közben eszébe se jut megtenni amiről beszél, vagy nem is gondolja komolyan.

2014. okt. 1. 13:38
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

én páromnak én vagyok a 2., volt hogy kérdeztem elég lenne e neki ez a 2 nő? állítása szerinte igen. de ha esküvő előtt állna ezzel elém, akkor gyűrű le, odaadnám, hogy akkor menjél nyugodtan. megcsalhat persze később is, akárhány nővel volt, de ehhez pofa kell.

egyszer prostival...tudod hja belemész, abba beledöglesz, nem a megcsalás miatt, hanem a tudat miatt, hogy vajon egyszer volt? tényleg? mikor lesz az az egy alkalom (ha annyi lesz!), elmegy, hv, hogy túlórázik, mi lesz az első gondolat: MA TESZI MEG!... ebbe fogsz belehülyülni!

ezek után tutira nem mennék hozzá, mert ezzel a tudattal nem tudnék nyugodt szívvel élni vele. mert ha belemész, megteszi, megöli a kapcsolatot. nem mész bele, akkor feltámadhat benne, hogy na fenyít az asszony, csak megcsalom... akár belemész, akár nem, ennek annyi.

ne menj hozz!

2014. okt. 1. 14:03
 47/54 Klaudia123094 válasza:
100%
Bontsd fel az eljegyzést! Képes lennél végignézni ahogy a vőlegényed akivel az életed szeretnéd összekötni más nővel sexel? nem szakadna meg a szíved ez megcsalás akárhogy is nézzük! kérdezd meg tőle neki hogy esne ha te egy férfival csinálnád elötte?
2014. okt. 6. 12:20
 48/54 anonim ***** válasza:
22%
az is más, ha előtted volt mással, meg ha közben... persze, lehet, hogy addig nem nyugszik, mert a férfiaknak állítólag nem elég egy nő..
2014. okt. 6. 14:10
 49/54 anonim válasza:
100%

fú de képen töröltem volna a helyedben...ha másra vágyik akkor meg ne jegyezzen el hanem élje ki magát. idióta bnkó egy pasas az már biztos..legalábbis veled az. ezerszer jobbat érdemelsz..

sötét egy alak lehet.

a barátom annyira szeret velem szeretkezni, hogy neki életében nem volt senkivel ennyire jó, senkivel nem tdott így szárnyalni és elengedni magát..

ha a párod ezt hiányolná TALÁN megérteném..de erre nincs magyarázat..amúgyse feltétlen a szex miatt veszünk el valakit, de az is benne van azért..ilyenről sem hallottam még...igazából én sem tdom mit tennék a helyedben..nekem összetört volna a szivem az biztos..:( minden jót kivánok neked!

2014. okt. 12. 22:55
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
ugye kidobtad?
2014. okt. 21. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!