Szerintetek mennyire normális, amit a vőlegényem kért?
Ma a vőlegényem egy olyan kéréssel állt elő, hogy szeretne később egy másik nővel lefeküdni. Nem szeretőre van szüksége, csak egy prostira, mert kíváncsi, milyen lehet egy másik nővel együtt lenni. Még nem biztos benne, hogy tényleg megteszi, de fenntartja a lehetőségét. Nem szeretné mindezt a hátam mögött művelni, mert nem megcsalni akar. Évek óta ismerem, mindig őszinte és egyenes volt velem, így ebben az esetben sem akarta másként.
Ti mit szólnátok, ha a vőlegényeteknek ilyen gondolata lenne? Belemennétek, vagy inkább felbontanátok az eljegyzést?
Gondolj bele: összeházasodtok, lesz 1 gyereketek, és a férjed közli, hogy na most megyek ku@vazni, mert, tudod megbeszltük.
Ha ezt benyelnéd, akkor menj hozzá, ha nem, akkor még most szakíts.
Neked kell eldöntened, hogy ez belefér-e
Nekem nem...
Nem akarom birtokolni a páromat, de nem fér bele a PÁRkapcsolatunkba egy 3. Fél
Plusz pont az őszinteségért:
A azt jelenti,nhogy át tudjuk beszélni, hogy miért vágyik rá, és el tudom mondani az álláspontomat, és ő is. Ha ezekutánis arra vágyik, hogy más nő, akkor különválnak az útjaink, sárdobálás, és egyebek nelkül. Ha csak megcsalna, akkor nem. Hiszem,hogy az menne így
Én is űgy gondolom, hogy aki még vágyik más nőre nem csak fantáziasziten, az nem szereti igazán a párját(30/f sem hiszem,hgy olt valah igazán szerelmes).
Nem érett még a házasságra.
Nem mndom,nhogy nem fordl eg az ember fejében házasság előtt, hogy akkor "már mindig csak mi leszünk, nem lezs az a afjta ismerkedős bizsergés többé?" De..nekem is megfordult, de a konkluzió az olt, hogy nem bánom, mert nemn s kell más..
Férjem is így volt( elvileg ;) )
Én is úgy gondolom, hogy ha most ebbe belemesz, akkor benend hal meg valami, és az öli meg a kapcsolatot, ha pedig nem mész bele, akkor a vőlegenyed lép le, vagy később megteszi, csak úgy, hogy már nem mondja el.. :(
Nekem nem férne bele, őszinteség ide vagy oda.
Ha ezt nekem mondaná, én közölném, hogy jó, akkor elválnak útjaink ha mindenképpen ragaszkodik hozzá, és keressen olyat, akivel nyitott kapcsolatban élhet. Nekem ez a kijelentés (még ha őszinte is) alapba azt jelenti, hogy nem hűséges. A megcsalás nem épp a normális PÁRkapcsolatok jellemzője.
Az ilyen ne akarjon se eljegyzést, se esküvőt. Fölösleges. Élje az életét, de ne egy másik személy lelki világát törje össze. Le lehet pontozni, de én felbontanám az eljegyzést. Mert még ha vissza is vonja a kijelentését, és megígéri, hogy nem teszi meg, mi erre a garancia? Megfordult már a fejében, neked is közölte, hogy szívesen megtennék, tehát ha meg akarja, meg is fogja.
Nekem ez nem fér bele egy párkapcsolatba. Pláne nem egy eljegyzésbe, vagy esküvőbe.
Majd írd meg hogy döntöttél!
Felbontanám az eljegyzést. Biztos van olyan kapcsolat, amelyikben ez elmegy, és vannak olyan marha nők, akik ebbe belemennek, de én nem ilyen vagyok.
Ha neki nem elég, amit én nyújtok, akkor keressen más nőket, és fizessen nekik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!