Szerintetek mennyire normális, amit a vőlegényem kért?
Ma a vőlegényem egy olyan kéréssel állt elő, hogy szeretne később egy másik nővel lefeküdni. Nem szeretőre van szüksége, csak egy prostira, mert kíváncsi, milyen lehet egy másik nővel együtt lenni. Még nem biztos benne, hogy tényleg megteszi, de fenntartja a lehetőségét. Nem szeretné mindezt a hátam mögött művelni, mert nem megcsalni akar. Évek óta ismerem, mindig őszinte és egyenes volt velem, így ebben az esetben sem akarta másként.
Ti mit szólnátok, ha a vőlegényeteknek ilyen gondolata lenne? Belemennétek, vagy inkább felbontanátok az eljegyzést?
Ezért nem kell összeállni olyannal aki még előtted nem feküdt le senkivel.
Teljesen normális, hogy egy fiatalember arra is kíváncsi milyen lehet más nővel együtt lenni!
Még most nem, de ha hozzámész alkalom adtán élni fog a lehetőséggel.
Mi 6 éve vagyunk együtt, nem vagyunk házasok, de a megcsalás témakört elkezdtük vesézgetni már egy párszor.
(Mindketten voltunk már együtt pár emberrel.)
Én mint nő, úgy gondolom, hogy minden ember más és más. Más vagy te is, más egy másik nő is. Más az én párom is, más a szimpi kollégám is.(Együtt szoktuk nézegetni a férfiakat és a csajokat is az utcán.)
Azt mondtam a páromnak, hogy ha felkeltené egy nő a figyelmét "úgy", szóljon. Ha én is szimpinek találom, és tudom, hogy csak a szexről szólna a dolog. Megengedném neki. Hisz, van a szeretkezés és a szex.
Eddig még nem került sor ilyesmire. Kielégíti, hogy nyitott vagyok a témára.
Szerintem nálatok is hasonló dologról lehet szó. Minden párkapcsolatba ilyen őszinteség kellene.
Tipikus esete a túl fiatal elköteleződésnek! Most rájött, hogy még nem élt eleget.
A kérése nem normális, de ezekután akár igent, akár nemet mondasz, egyenes az út a kapcsolat felbomlásához. Onnéttól, hogy ekkora pofátlansággal előállt úgy, hogy megkérte a kezed és veled akarja állítólag leélni az életét, nincs megállás. Ha már ennyire nyúzza a kíváncsiság, meg fogja tenni.
Szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!