Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire normális,...

Szerintetek mennyire normális, amit a vőlegényem kért?

Figyelt kérdés

Ma a vőlegényem egy olyan kéréssel állt elő, hogy szeretne később egy másik nővel lefeküdni. Nem szeretőre van szüksége, csak egy prostira, mert kíváncsi, milyen lehet egy másik nővel együtt lenni. Még nem biztos benne, hogy tényleg megteszi, de fenntartja a lehetőségét. Nem szeretné mindezt a hátam mögött művelni, mert nem megcsalni akar. Évek óta ismerem, mindig őszinte és egyenes volt velem, így ebben az esetben sem akarta másként.

Ti mit szólnátok, ha a vőlegényeteknek ilyen gondolata lenne? Belemennétek, vagy inkább felbontanátok az eljegyzést?

2014. szept. 30. 22:32
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
38%

Ezért nem kell összeállni olyannal aki még előtted nem feküdt le senkivel.

Teljesen normális, hogy egy fiatalember arra is kíváncsi milyen lehet más nővel együtt lenni!

Még most nem, de ha hozzámész alkalom adtán élni fog a lehetőséggel.

2014. szept. 30. 22:48
 12/54 anonim ***** válasza:
91%
szüksége van? :DDD ne viccelj!! ennyi erővel nekünk is.. száradna le a ..csötök! SZEGÉNY férfi, nem tehet róla, ha nem monogááám, hát így született...
2014. szept. 30. 22:49
 13/54 anonim ***** válasza:
75%
Csak veled feküdt le a vőlegényed, vagy volt előtted másik partnere is? Mert ha nem, akkor maga a kíváncsiság érthető. Én a helyedben semmiképp sem bontanám fel az eljegyzést, hiszen egy ilyen kényes kérdésben is őszinte volt veled, ez szerintem ritka. Viszont ha úgy érzed, hogy ebbe semmiképp sem tudsz beleegyezni (amit teljesen megértek), akkor ezt nyugodtan mondd meg neki, és magyarázd el, hogy miért érzed így. Esetleg érdemes lehet megemlíteni, hogy ő mit érezne, ha te másik férfival akarnál szexelni. Az is lehet, hogy találtok olyan módot a szexuális látókörötök szélesítésére, ami mindkettőtöknek elfogadható (pl. édes hármas, szvinger klub stb.). Én mindenképp megpróbálnám megoldani ezt, keresni a kompromisszumot, de arra nem bátorítanálak, hogy jobb meggyőződésed ellenére egyezz bele abba, hogy a párod mással is lefeküdjön. De ami a legfontosabb, hogy csak te tudod felmérni, hogy mennyit ér meg neked ez a kapcsolat, és mi az, ami neked belefér.
2014. szept. 30. 22:50
 14/54 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen férfihoz nem mennék hozzá. Hiába őszinte, az már régen rossz ha megfordul a fejében ilyesmi.
2014. szept. 30. 22:50
 15/54 anonim ***** válasza:
93%
Cserebe te is lefekhetsz valakivel?
2014. szept. 30. 22:52
 16/54 anonim ***** válasza:
78%
Szerinted mennyire normális? Egyáltalán nem az, jó házasság lesz ez is :)
2014. szept. 30. 22:58
 17/54 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem egy pillanatra mindenkinek végigfut az agyán esküvő előtt, hogy akkor soha többet mással nem fekhet le? Ez még nem jelenti, hogy meg is fogja tenni. Ha nagyon emlegetné a témát, én felajánlanék egy édes hármast. Még valami...én voltam úgy egy komoly kapcsolatban, hogy az elején nem tudtam az exemtől teljesen elszakadni, és az akkori párom "megengedte", hogy kiéljem magam, csak ez a dolog ne álljon közénk. Amint ezt kimonta, nem érdekelt az egész. Sosem csaltam meg. Szóval, ha ezt a pánikot feloldod azzal, hogy "lehet", talán meg sem történik. :)
2014. szept. 30. 23:00
 18/54 anonim ***** válasza:
50%

Mi 6 éve vagyunk együtt, nem vagyunk házasok, de a megcsalás témakört elkezdtük vesézgetni már egy párszor.

(Mindketten voltunk már együtt pár emberrel.)

Én mint nő, úgy gondolom, hogy minden ember más és más. Más vagy te is, más egy másik nő is. Más az én párom is, más a szimpi kollégám is.(Együtt szoktuk nézegetni a férfiakat és a csajokat is az utcán.)

Azt mondtam a páromnak, hogy ha felkeltené egy nő a figyelmét "úgy", szóljon. Ha én is szimpinek találom, és tudom, hogy csak a szexről szólna a dolog. Megengedném neki. Hisz, van a szeretkezés és a szex.

Eddig még nem került sor ilyesmire. Kielégíti, hogy nyitott vagyok a témára.

Szerintem nálatok is hasonló dologról lehet szó. Minden párkapcsolatba ilyen őszinteség kellene.

2014. szept. 30. 23:08
 19/54 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az a normális, ha esküvő előtt nem ezen agyal az ember. Ha én igazán szeretek valakit akihez hozzá akarok menni, akkor nem problémázok azon hogy nem fogok mással lefeküdni. Nem vagyok prűd, de se édes hármasba, se édes négyesbe nem mennék bele senki kedvéért és én sem várnám el a páromtól, hogy a kedvemért megtegyük, csak mert van a "szex" és van a "szeretkezés".
2014. szept. 30. 23:12
 20/54 anonim ***** válasza:
78%

Tipikus esete a túl fiatal elköteleződésnek! Most rájött, hogy még nem élt eleget.

A kérése nem normális, de ezekután akár igent, akár nemet mondasz, egyenes az út a kapcsolat felbomlásához. Onnéttól, hogy ekkora pofátlansággal előállt úgy, hogy megkérte a kezed és veled akarja állítólag leélni az életét, nincs megállás. Ha már ennyire nyúzza a kíváncsiság, meg fogja tenni.

Szakítanék.

2014. szept. 30. 23:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!