Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire normális,...

Szerintetek mennyire normális, amit a vőlegényem kért?

Figyelt kérdés

Ma a vőlegényem egy olyan kéréssel állt elő, hogy szeretne később egy másik nővel lefeküdni. Nem szeretőre van szüksége, csak egy prostira, mert kíváncsi, milyen lehet egy másik nővel együtt lenni. Még nem biztos benne, hogy tényleg megteszi, de fenntartja a lehetőségét. Nem szeretné mindezt a hátam mögött művelni, mert nem megcsalni akar. Évek óta ismerem, mindig őszinte és egyenes volt velem, így ebben az esetben sem akarta másként.

Ti mit szólnátok, ha a vőlegényeteknek ilyen gondolata lenne? Belemennétek, vagy inkább felbontanátok az eljegyzést?

2014. szept. 30. 22:32
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
19%
Nem cukor az, nem kopik.
2014. szept. 30. 23:27
 22/54 anonim ***** válasza:
75%

Nekem ez akkora csalódás lenne (több okból is) hogy kizárt lenne, hogy tovább vele maradjak.

Először is nem fér nekem bele, hogy a párom már rögtön más nőre vágyjon. Tehát nem hosszú 15-20-30 éves kemény házasság után, ha már a leges legelején.

Az meg már csak hab a tortán, hogy pont prostituáltra vágyik. Nagyon elítélem az emberek szexuális kizsákmányolásának minden módját!

2014. szept. 30. 23:51
 23/54 anonim ***** válasza:
23%
Ossz ki neki egy-két sallert aztán majd megjön az esze!!!
2014. szept. 30. 23:52
 24/54 anonim ***** válasza:
32%
Nem fog tetszeni a válaszom senkinek, de mindegy. Szerintem nem éri meg felbontani az eljegyzést, elvégre egy nagyon kényes témát illetően is őszinte volt veled, szeret téged. Én elengedném, ha biztos lennék benne, hogy egyszeri alkalom, és tényleg prostihoz megy, nem egy jó lány barátjával fekszik le. Kíváncsi, pasiból van. Ha ez kell ahhoz, hogy kiélje a frusztrációit, a kíváncsiságát, ám legyen. Ha ez kell ahhoz, hogy jól működjön a kapcsolatunk nagyon hosszútávon, akkor belemennék. Mogmondanám neki, hogy bánt a dolog, hogy csalódott vagyok, de bízom benne, hogy "csak"
2014. szept. 30. 23:58
 25/54 anonim ***** válasza:
46%
Szóval hogy csak prosti és csak egyszer...
2014. szept. 30. 23:58
 26/54 anonim ***** válasza:
88%
Ízlések és pofonok, de ha az én vőlegényem akarna egy prostival csak egyszer is lefeküdni, elküldeném a fenébe. Szerintem ez nem egy olyan dolog, amit utólag szőnyeg alá lehet söpörni azért, mert őszinte volt és állítólag szeret.
2014. okt. 1. 00:04
 27/54 anonim ***** válasza:
68%

Ilyenkor hol van a nagy hetero házasság szentsége, tisztasága stb? Annyira szórakoztató, hogy valaki ennyire nyomorult, ha szeretek valakit csak azzal akarok lefeküdni. Ha meg csak jobb vele, mint egyedül akkor mással is.

A kérdező úgyis hozzá fog menni ehhez a "férfihez", normális nő, akinek van önbecsülése, egyből felbontaná az eljegyzést. Szép, boldogtalan, frusztrált házasságod lesz.

2014. okt. 1. 00:17
 28/54 anonim ***** válasza:
74%

Te vagy neki az elso no az eleteben? mert akkor valamilyen szinten megertem................ ( valahol...)

amugy meg: ha ezt mondana a volegenyem,1 pofon kisereteben elhajtanam a francba... de viszont azt is nezni kell hogy elmondta.. de miert mondta el? tan "engedelyre" var?..........

El felbontanam az eljegyzest.. ha mar a felesegjeloltje vagyok,akkor velem legyen ne massal.... Felbontanam egyertelmu,ha vele maradnek mindig felnek hogy mikor csal meg..

2014. okt. 1. 00:19
 29/54 anonim ***** válasza:
67%

Jó, mondjad neki mehet, de akkor te is elkezdessz férfiakat tesztelgetni...

Mit szólnék amúgy? Óriásit csalódnék benne.

2014. okt. 1. 01:55
 30/54 anonim ***** válasza:
92%

Szerintetek itt komolyan számít bármit is az őszinteség? Jár érte pluszpont a pötsösnek?

Ha azt mondom, hogy ha egyszer rossz anyagi helyzetbe kerülök, kirabolok valakit, akkor jó pont jár azért, mert bevallom ezt? Legyen már eszetek.

Kérdező, te meg ne legyél idióta. A megcsalás nem attól megcsalás, mert nem tudsz róla.

És nekem ne gyertek ezzel a hányinger "pasiból van" szöveggel, mert ezzel csak lenézitek a férfiakat. Lehet, hogy ti csak ilyen állatokat ismertek, de elmondom nektek, hogy rengeteg normális FÉRFI van, akit nem a farka irányít. Ez a gyerek csak egy kis pöts.

2014. okt. 1. 02:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!