Haztartasbelik! Ti miert nem mentetek vissza dolgozni szüles utan?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok, hogy valaki miert dönt ugy, hogy otthon marad ebben a penz nelküli vilagban.2014. szept. 29. 16:01
31/32 anonim válasza:
29-esnek nincs ingazasi lehetöség,reggel fél öttöl délután öt ora mire hazaérnek a munkábol,mint irtam autonk nincs se jogsi ,és ennyi idöre nincs ki vigyázzon a gyerekre,napi 12 13 orát nem vállalja senki falun.az iskola is 8-12ig van sajnos
32/32 anonim válasza:
Ot gyereket neveltunk nevelunk ketto mar kirepult
Mivel kozossen meg tudunk mindent oldani igy soha nem voltam otthon fel evnel tovabb.Itt nincs se gyes se gyes igy dolgozni kell.
Ferjem is egy nappal kevesebbet dolgozik en is heti 3 vagy 4 napot dolgozom
Mivel hivatasom van es onnalo vagyok dolgzohatok otthon is reszben igy nem gond a gyerekek iskola ovoda bolcsi uszas zene taxizasa.
En megbolondulnek ha nem dolgozhatnak es tuti rosszkedvu morgos anya lennek foallasban.
ezen kivul nagyon fontos a jo anyai pelda a gyerekeknek anya tanul dolgzik es a csaladot is osszefogja munkat beosztja mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!