Haztartasbelik! Ti miert nem mentetek vissza dolgozni szüles utan?
7.
Ilyen hü.llyeségen felesleges gondolkodnod, neked sem lesz...
Vagyis életkorodat nem tudom, de nekem aki 28 vagyok, bizonyítottan nem lesz (csak amit most félreteszek magamnak)
;)
Okok, amiket tapasztaltam
Összetett
A legfontosabb mindig a nem kell, tehát 1 fizetés is magas annyira, hogy megélhenek, atöbbi ok semmissé válik, ha a pénz kell
Könnyebb a gyerekeket kezelni, nem ha 1 van, hanem röbb
Ismerősömnek az a pár őra, amíg suliban vannak sem felüdülés, a nap dolgokat, takarítast csinalja meg.. Igen 3 gyerekre kutyákra stb nem kevés.. Így pedig van esélye, hogy este sem hulla fáradt, hanem érdemben tud velük lenni, és a ferjével is foglalkozni.l
Plusz a gyerekek magánsuliba hárnak hozni vinni kellett őket( más település) plusz a delutáni szakkörök, elfoglaltságokat is kellett logisztikázni...
Most a legkisebb már 13 visszament dolgozni..
Kersett egy szakmát amit csinaltna,, most üzlet és régióvezető 2-3 év után..
Tehát itt tényleg a gyerekek miatt maradt..
Mondta, hogy most már nem kell, így nem elégíti ki az otthoni dolog, a gyerekek után sem kell annyit pakolni.. Megvalsítja magát..
Másrészt nem árt ha van állása, ha ne adj Isten a férje meghülyül, nem tart tőle, de a környezetében lat példát rá..
A mostani fizujáből a eket el tudná tartani,mha űgy van./ prsze a férj sokat keres, 3 autó( egy luxus sport), hajó, motor.l, hétvegi ház.ls.. És nem látod rajtuk...mint egy átlag család..
Másik példám az, amikro azért nem olgotott az ismerősöm, mert nem kell.. Tehát ő nem akarta a 2 gyerkes egyedülállő anyatől elvenni a munkalehetőséget, ha ő csak jártszásiból dolgozna..
Véleménye szerint le tudja kötni magát, van rá pénze.l
Úszásra jár,mönkéntes munkákra, programokra
Kézműves dolgokat scinál, szakkört hozzá.. Sportol..
Stb
Plusz a gyerekekket rendezi
Hobbiból műkörmözik othon...stb
talán mer leginkább nem éri meg nekik dolgozni
inkább a gyerekkel ül a érje pénzén, mint robotolni 70 ezerért heti 6 napot
Anyám 6 gyereket szült, ezért. Csodás gyerekkorunk volt, az 5 első nem is járt oviba, elvoltunk otthon.
Aztán mikor én 18 lettem, a legkisebb meg 4 (és ő akart oviba menni), akkor visszament.
Nem én, egyik közeli (lány) ismerősöm az.
Úgy néz ki a történet, hogy világ életébe ha összesen 1 évet dolgozott különböző gyárakban, már sokat mondok. A pasijával (aki azóta a vőlegénye) több éve együtt vannak, a srác jól keres. Nem tudom mi tartotta eddig őket együtt, a lány megcsalta, a pasi megverte és még sorolhatnám. A kapcsolatuk sem túl jó. Nemrég született a második gyerek, az előző kislány talán 3 éves. Közbe elkezdte a jogsit, de gondolom ezt sem magától hanem a pasi rábeszélte. Bár nekem nem ez lenne a logikus hanem az, hogy elvégezzek egy olyan iskolát amivel el tudok menni később dolgozni és ne 8 általános végzettségem legyen. Sose fogom azokat a nőket megérteni akiket eltartanak. Nincs önbecsülésük? Miért kell kiszolgáltatottnak lenni? Engem biztos irritálna ha olyan nővel lennék együtt akinek nincsenek céljai az életben csak lóg a levegőbe. S mi van akkor ha egyszer az a kapcsolat is tönkremegy, miből fog megélni? Keres egy másik balekot aki eltartja? Ha valaki azt hiszi gyereket szül azzal megtartja a pasit az nagyot téved. Az én párom is jól keres, megtehetném én is, hogy nem dolgozom, de én nem akarok eltartott nő lenni. Nekem van önbecsülésem, elképzelni se tudom, hogy htb legyek. Az ilyen nőknek valami nem egészen kerek a gondolkodásukban.... Bocs az OFF-ért.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!