18-19 évesen milyen apuka lesz belőlem?! Mit tehetek meg? Én igyekszem majd minél többet.
Figyelt kérdés
Szeptember elején töltöttem be a 18-at, még ebben a tanévben gimis vagyok, jó tanuló, és igyekeznem kell, hogy minél jobb legyen az érettségim, de a 26 éves párom, akivel másfél éve vagyok együtt, a napokban közölte, hogy terhes. A szüleim veszekednek velem, apám megvert, és szerintük felelőtlen vagyok, és semmilyen szülő nem lesz belőlem. A barátnőm sem, és én sem akarjuk semmiképpen elvetetni a gyereket, a szüleink sem mondják, hogy vetessük el. Barátnőm szülei örülnek a hírnek, de vele is veszekedtek énmiattam, és a leendő anyósom és apósom utálnak emiatt. Az osztálytársaimnak, barátaimnak még sokáig nem szeretném ezt elmondani, biztos, hogy az egész iskola erről pletykálna, és azt sem szeretném, ha a tanárok tudnák ezt. Az a baj, hogy mindenki, akinek a támogatására számítanék, utálnak engem. Biztos vagyok, hogy a szüleink támogatnak majd, de akkor is utálnak. :( Hogy lehetnék jó apa meg férj? Mert ha bebizonyíthatnám, hogy tudok majd jól gondoskodni a gyerekemről, akkor talán nem fognak gyűlölni. És egyáltalán mikor nősüljek meg? Most vagy miután megszületett a gyerek? Vagy hamarabb? A szerelmem magát hibáztatja, de én ezt sem akarom, szerintem én vagyok a hibás.2014. szept. 28. 12:48
21/23 anonim válasza:
Mi a helyzet?Megszületett Baby?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!