6 éves ovis kislány, fél éves baba, apuka, anyuka. bele lehet így menni külföldi munkába, költözésbe?
Figyelt kérdés
Volt valaki hasonló szituban? Gyerekek hogy viselték? Idegen ország, idegen nyelv stb?2014. jún. 16. 14:02
1/5 anonim válasza:
Igen, inkább most mint később. A 6 éves gyerek hipp-hopp megtanulja a nyelvet, oviban még könnyen beilleszkedik, a fél éves meg ugye szinte már oda született. A gyerekek miatt jó lenne mielőbb menni, ha most van lehetőségetek.
2/5 anonim válasza:
Ha lenne lehetőségem, én élnék is vele. A gyerekek miatt én nem aggódnék annyira, ők rugalmasabbak, mint a felnőttek. Szerintem.
3/5 anonim válasza:
Sajnos tapasztalatom nincs, így érdemben nem tudok segíteni, de ha biztos a munkahely, én is mennék.
4/5 anonim válasza:
Naná! A gyerekeknek az a fontos, hogy együtt legyen a család, apa+anya... Az idegen országot majd megszokják!
5/5 anonim válasza:
Sajat es mas gyerekes csaladok tapasztalatai alapjan a gyerkek viselik a legjobban. Minel kisebbek annal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!