15éves vagyok. Minél előbb el szeretnék költözni itthonról. Sulit (közép) valószínűleg nem fogom befejezni szóval lesz 8általánosom?
Tudom nem nagy büszkeség de ez van.18évesen megpróbálok keresni valami munkát, havi kb 80at ha keresek abból fenn tudok majd tartani egy olcsóbb albérletet? Nem eszek sokat :D vagy gyűjtsek pár milliót és vegyek saját házat? Ez csak azért nem jön be mert minél előbb el szeretnék költözni itthonról.
Szüleimmel nemnagyon értjük meg egymást, sok probléma is volt.. nem írom le de komolyak.. unom a sok hülyeséget amit csinálnak.. szeretnék a saját lábamra állni.
hát végülis a legjobb megoldás a tanulás lenne, tanulj csak így tudsz kitörni... menj el egy koliba, onnan elég ha ritkábban jársz haza, van olyan koli ahol hétvégére is bent lehet maradni
esetleg a középsuli után vhetsz ki ismerőseiddel közösen albérletet, vagy elköltözöl egy rokonhoz, de egyedül 80k -ból tutira nem fogsz kijönni... mert alapból egy albérlet fenntartási költsége + albérleti díj elviszi a fizudat
egyébként tudoktanácsot adni ha problémák vannao tthon, privátban el tudom mondani mit kell tenned, hová kell fordulnod ha leírod mi a baj, hátha tudok segíteni
Nézz körül a neten, mennyi egy albérlet. Ha nem egyedül bérled, és csak egy szobát, akkor megúszhatod 20-30 ezerrel is. Kaja: minimum 30ezret számolj rá (ha nem is eszel sokat, azért gondolom te is tudod, hogy nap mint nap zsíros kenyéren élni egyáltalán nem ajánlatos). Ezenfelül ott van még a munkábajárás költsége, a helyi járatokhoz bérlet (bár nem tudom, hol laksz), és akkor a maradékból élsz tulajdonképpen.
Én azt javaslom, hogy ha most nem is fejezed be a középsulit, azért ne vesd el végleg ezt a lehetőséget. Rengeteget számít a munkaerőpiacon, hogy milyen papírod van! Egyébként miért gondolod, hogy nem fogod befejezni?
8 általánossal sem munkát, sem a havi 80 ezret nem fogod megtalálni olyan könnyen. A pár millió gyűjtése sem fog menni .
Igen kevés a nagybetűs életről a tudásod jelen pillanatban.
Ha kellően érett vagy, megpróbálod a sok untató hülyeséget kibekkelni, átvészelni és nagyon komolyan egy cél eléréséhez választani iskolát, azt pedig elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!