15éves vagyok. Minél előbb el szeretnék költözni itthonról. Sulit (közép) valószínűleg nem fogom befejezni szóval lesz 8általánosom?
Tudom nem nagy büszkeség de ez van.18évesen megpróbálok keresni valami munkát, havi kb 80at ha keresek abból fenn tudok majd tartani egy olcsóbb albérletet? Nem eszek sokat :D vagy gyűjtsek pár milliót és vegyek saját házat? Ez csak azért nem jön be mert minél előbb el szeretnék költözni itthonról.
Szüleimmel nemnagyon értjük meg egymást, sok probléma is volt.. nem írom le de komolyak.. unom a sok hülyeséget amit csinálnak.. szeretnék a saját lábamra állni.
Fiú vagyok.
Azért nem költözök rokonokhoz mert azt nem én döntöm el :)
Ha kirablok egy kisboltot csaklecsuknak'?
" nővérem egy cégnél főnök "
ezek szerint a te fejedben lehetnek kisebb - nagyobb gondok, a szülők csak nem lehetnek annyira rosszak ha a nővérednek már sikerült valamit elérnie... ja és akkor ha már be tud intézni és olyan rossz a sorod otthon, nemhiszem h ne találna neked az ő lakásán egy ágyat ahol elalszol
Úgy látom, nagyon elvagy tévedve...8 általánossal lassan már segédmunkásnak sem veszik fel az embert.
A középsulit mindenképp csináld meg. (az sem sok, de több mint a semmi)
Engem gyártósorra diplomásként (nem büfé!) vettek fel záróvizsga után, úgy hogy kb. 4 évet dolgoztam ott diákként.Az utcáról már nem vesznek fel embert. Akkor mondta a főnök, hogy már inkább nagyobb képesítésű embereket vesznek fel oda is.
Szerencsére sikerült már a szakmámban elhelyezkedni, de az sem volt egyszerű.
Szóval fogadj szót anyádéknak, és tanuljál! Vagy beszélt testvéreddel, ő sem mondana szerintem mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!