Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá?

Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Anyám mostanába jár plasztikai sebészhez,melleit akarja nagyobbítani,hasát feszesíteni,zsírleszívást alkalmazni.

Ti ehhez mit szólnátok,mi lenne a véleményetek?36 éves

16 f

2010. jan. 20. 22:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Figyelj! Ha anyukádnak ez kell ahhoz, hogy boldog legyen, hát csinálja. Simán örülhetsz annak, hogy 1. ad magára, 2. megtehetitek.
2010. jan. 21. 10:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mint gyereke, semmit nem szólnék, az ő dolga, ő pénze, ő döntése. Örülnék, hogy ilyen jól megy anyagilag a családnak.

Mint kívülálló, szintén nem szólnék, magamban az lenne a véleményem, hogy költsön a lelki egészségére is valamennyit, ne csak a teste feszességére. De ez szigorúan magánvélemény. :D

2010. jan. 21. 12:50
 13/18 anonim ***** válasza:
mondd meg neki a véleményedet nyugodtan a dologról, csak ne túl sértően. mást nem nagyon tudsz tenni, nem akadályozhatod meg, és ne is kezdj el hisztizni, meg besértődni miatta. valószínűleg vmi mélyebb oka van a dolognak....unatkozik, nem talál életcélt, apuka elhanyagolja/félrelép, nem talál rendes kapcsolatot, nem bírja elfogadni a külsejét, ilyesmik....
2010. jan. 21. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Egy nő ilyet csináltathat divatból, hülyeségből,

avagy újra el akar kezdeni pasizni...

Jómagam hányingert kapok az ilyen abnormálisan kinéző dudáktól,

amiknek halovány köze sincsen a természetességhez!!!

Sajnos az a béna orvos, aki amúgy egy kapcsolót sem tud felszerelni, könnyű szívvel vagdos szét embereket...

A borzalmasan kinéző végeredmények, meg magukért beszélnek!!!

(Bocs, de kijött belőlem.)

2010. dec. 3. 01:12
 15/18 anonim ***** válasza:
A műmellek elég pocsékul tudnak kinézni. :S
2010. dec. 3. 14:07
 16/18 Kriszti83 ***** válasza:
Ma már mindennaposak az ilyen műtétek. Megteheti, add magára, ennyi. Bár én nem pártolom a műcicit, de nem tudom, 36 évesen hogy gondolkodom majd erről a témáról.
2010. dec. 3. 14:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát, hogy őszinte legyek inkább sajnálnám, minthogy örülnék a dolognak. Én alapból azzal nem értek egyet, hogy valaki képtelen felfogni, hogy megöregedett (nem a ráncos idős korra gondolok, hanem arra, amit a nők már krízisként élnek meg). És szerintem ezerszer feltűnőbben öreg egy olyan ember, aki mindent megtesz ellene és ez egyértelműen baromi látványos, mint egy olyan ember, aki vidám és büszkén viseli a korát. Na ők a fiatalabbak az én szememben.
2010. dec. 3. 14:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, de az én anyum is 36 éves, nem mondom, hogy meglátszik a kora, de azért bőven van köztünk különbség. Viszont soha nem találna ki ilyen elmebajt, hogy neki műmell kell, meg zsírleszívás, pedig mindig amiatt nyfog, hogy fogyózni kellene.Én eleve nem értem hogy miért nem, lehet olyan tsttel élni amilyet kapott a természettől/jóistentől, de vannak olyan ismerőseim, akik megtehetnék, és nem lesz belőlük soha miss universe, de így boldogk, mert így születtek és így éltek le x évet, akkor utána mink pattognak? Szerintem beszéld le róla, ha először utálni is fog, később vagy belátja, hogy igazad volt, vagy te látod be, hogy elmentek otthonról.....
2010. dec. 3. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!