Te ne kövesd a példáját! Remélem érted mire gondoltam.
2010. jan. 20. 23:04
3/18 anonim válasza:
Mondd neki,hogy mielőtt megműtteti magát olvasson utána,hogy milyen veszéles a mellnagyobbítás és a zsírleszívás is.
Ha van kedved,akkor olvass vissza és mutasd meg neki a linket. A napokban itt valaki a mellplasztikáról kérdezett.Elmondták,hogy fájdalmas,hogy néhány év múlva meg kell ismételni,és a férfiak többsége irtózik a plasztikázott mellektől.
A műtétre szánt pénzt költse hasznosabb dolgokra.
2010. jan. 20. 23:14
4/18 anonim válasza:
Amíg nem a te pénzedből megy,addig a neved kuss. Nincs közöd hozzá, ahogy másnak sincs.
2010. jan. 20. 23:20
5/18 anonim válasza:
Az ő dolga.
2010. jan. 20. 23:29
6/18 anonim válasza:
Ha ő ezek után tényleg jobban fogja érezni magát, akkor megérte. Ez a legfontosabb!
2010. jan. 20. 23:37
7/18 anonim válasza:
Jó neki :) Én jóval fiatalabb vagyok, de örülnék, ha egy hasfelvarrásra lenne pénzem, terhesség után két évvel sajnos nem az igazi.
2010. jan. 20. 23:52
8/18 anonim válasza:
Nagyon veszélyesek ezek a műtétek, mellesleg 36 évesen mellimplantátumokkal háááát......nem egy esetről lehetett már hallani, h később az illető kiszedette, hátfájás vagy egyéb problémák miatt.Nem utolsó sorban pedig eléggé bizarr tud néha lenni, amikor valaki mesterségesen akar koránál fiatalabbnak tűnni.Abszolút meg tudlak érteni, hogy nem örülsz neki, én sem tenném !!Próbálj meg beszélni vele, fölhívni a figyelmét a kockázatokra (a plasztikai sebész ezt ugye nem nagyon fogja), lehet, h csak hirtelen ötlet volt nála.
23:20
"addig a neved kuss" ...hogy mekkora bunkók is látogatják ezt az oldalt, nem igaz, h egyesek képtelenek magukat kulturáltan kifejezni.Gratulálok, szép kis szegénységi bizonyítvány, művelt egy személyiség lehetsz.
2010. jan. 21. 01:32
9/18 anonim válasza:
Én anyum sem érezte teljesen jól magát már a bőrében. Sajnos a mell egy ilyen dolog, előbb utóbb hat rá a gravitáció, de szerintem nem kell szégyelni. Ha attól boldogabbb lesz, hogy betetet egy normál méretű implantátumot, akkor tegye... gondolom nem dupla D-s melleket szeretne, csak visszanyerni az eredeti alakját, feszességét. Anyu ezt megoldotta egy push up melltartóval, amiben nem is látszik, hogy lógnának! :) Aztán elkezdtünk együtt edzeni. Rám rámfér a mozgás, rá pedig sajnos a fogyás, így pontos edzés tervet követve járunk heti háromszor. Nekem nagyon tetszik, én erősebbnek érzem magam, anyu pedig már 8 kilót fogyott mindenféle zsírleszívás nélkül. Szerintem a két utolsó műtét amit írtál teljesen fölösleges, ezek ellen lehet tenni egy kis szorgalommal, arról nem is beszélve, hogy ha folytatja az életmódját, akkor sajnos a műtét után sem marad sokáig lapos a hasa :S
2010. jan. 21. 06:39
10/18 anonim válasza:
Ha ő ettől jobban érzi magát, akkor csak csinálja. Bár szerintem azzal többre menne, ha először életmódot váltana, lefogyna és csak utána menne mellnagyobbításra és hasfeszesítésre. Mert így hiába csinálnak zsírleszívást meg hasfeszesítést, vissza fognak jönni néhány hónap, max 1-2 év alatt a kilók és éppen ugyanolyan lesz mint most csak nagyobb mellekkel. Mindenesetre neked lesz egy csinos anyukád és ennek örülni kell. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!