Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen buta a párom? Ha...

Miért ilyen buta a párom? Ha most elkezdek bizonyítékokat keresgetni, mutogatni, az megalázó rám nézve?

Figyelt kérdés

Egy annyira h*lye témával kapcsolatban írok, amit még én magam sem tudok felfogni. Terhes vagyok, nemsokára szülök, tervezett baba, nagyon nagyon várjuk. A kapcsolatunk is nagyon jó, a párom részéről sosem volt féltékenykedés vagy gyanúsítgatás, 5 év alatt a megcsalás soha nem volt néma közöttünk (egyik részről sem). Ezeket csak a tisztánlátás miatt írtam le. Most jön a "hatalmas" probléma.

Tegnap beszélgettünk, hogy vajon hogy fog kinézni a babánk, mivel császárral fogok szülni egészségügyi okok miatt, ezért ő fogja ugye előbb látni a kicsit, mert én "kómában" leszek. Mindkettőnknek szőke haja és kék szeme van. Mondja a párom, hogy már alig várja, hogy meglássa, a kis szőke kék szemű bébinket. Na erre én mondtam, hogy azért ebbe ne élje vele magát, mert én konkrétan FEKETE hajjal születtem, a szemszínt nem tudom, de sok babának később áll be a szemszíne, szóval készüljön fel, hogy nem biztos, hogy egy szőke kékszemű bébit tolnak majd oda elé.

Na erre teljesen lefagyott, és szinte transzba esett, hogy én milyen lehetetlen dolgokat állítok már, talán valakivel viszonyom volt, és így próbálom beadagolni neki, márpedig az ő gyereke csak szőke kékszemű lehet, mert mindketten azok vagyunk, és ha mondjuk egy fekete hajú barna szemű babát adnak a kezébe, akkor ő tuti hogy azonnal apasági vizsgálatot fog kezdeményezni. Nagyon megsértődtem, de ő csak szajkózta, hogy jó, ha szőkésbarna, vagy barnás, az még belefér, de ha fekete hajú a gyerek, akkor az nem az biztos nem az övé, ne próbáljam már hülyének nézni.

Hát komolyan mikor ezt mondta nem tértem magamhoz. Mondom úristen, ez teljesen elmebeteg. Azért mert ő tudatlan ebből a szempontból, már egyből a másikat kell gyanúsítgatni? Legalább nézne utána! Most azon gondolkodom, hogy keresek erről szóló cikkeket a neten, és elküldöm neki e-mailban (szoktunk mailezni napközben), meg elkérem anyukámtól a kisbaba fotóimat, hogy nézze meg, olyan fekete volt a párszem hajam, mint az éjszaka. Ugyanakkor megalázónak is érzem, hogy én bizonygassak valamit, amiben igazából ő az ostoba, már elnézést, de nézzen utána ő, mielőtt kijelenti, hogy a gyerek, akivel 1 évig próbálkoztunk és injekcióra jártam, hogy teherbe essek (véralvadásgátlót szedek, nem volt olyan egyszerű) az nem az övé... Mi mit tennétek?

Bebizonyítanátok, hogy nektek van igazatok vagy nem törődnétek vele? Kissé megalázónak érzem azt bizonygatni hogy az ő gyereke, mikor életemben nem léptem félre, nem is adtam rá okot, és 5 év alatt ő sem feltételezte egyszer sem addig a pillanatig, amíg azt nem mondtam, hogy az ő gyereke is születhet fekete hajjal. Ez számára egyenlő azzal hogy én félreléptem és így próbálom kihúzni magam. Vélemények?? Mit tennétek?

2014. szept. 25. 08:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%

Megértelek kérdező.

Amikor én szültem, a zöld magzatvíz miatt a fiam teljesen barna bőrrel bújt ki. A férjem ott és akkor nem szólt.

Viszont utána, mikor felmentünk hozzá az újszülött osztályra, csak nézett, hogy mostmeg már fehér.

Két hónappal a szülés után elmondta, hogy azt gondolta, nem is tőle van :( Engem ezzel nagyon megbántott. Ezt azóta sem tudtam elfelejteni neki.

2014. szept. 25. 09:10
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
Sajnállak kérdező, a párod tényleg buta :) Tökmindegyhogy néztek ki, ha a gyerek nem rátok üt hanem az előző generációra. Húgomék tökre izgultak hogy melyikükre hasonlít majd a gyerek és végül egyikükre sem hanem az egyik nagyira. A gyerek egy az egyben úgy néz ki mint a nagyanyja, tesóméktól szintr semmit nem örökölt. Szegény mindig kérdezi hogy nah látsz már valami hasonlósagot köztünk de mindig nem a válasz, mert ahogy egyre nagyobb a gyerek méginkább a nagymamára hajaz :)
2014. szept. 25. 09:42
 13/28 anonim ***** válasza:
95%
Jaj, szegény, hát tényleg nagyon buta a párod. Az én kislányom sötét hajjal és kékes szemmel született. Az apukája és én is zöld szeműek vagyunk és világos barnás a hajunk. Ma már öt éves nagylány, 1 éves kora óta szőke a haja, ami kicsit már sötétedett, de még mindig nem mondanám világosbarnának sem és hatalmas barna szemei vannak. Amúgy az apuka és a testvérei valamint én is szőke voltam kicsinek, a nagyszülőknek meg barna szemük van mindkét oldalról. Amúgy a kislányunk nagyon hasonlít az apukájára. Szerintem mutasd meg a válaszokat neki, esetleg az Ő anyukájával nem tudsz beszélni, hogy Ő hogy nézett ki kicsinek? Hihetetlen, hogy a mindenórás feleségét ilyenekkel idegesíti.
2014. szept. 25. 09:47
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
Mondd meg neki, szülés után szívesen csináltatsz egy DNS tesztet, hogy befogja végre a száját.
2014. szept. 25. 09:54
 15/28 anonim ***** válasza:
94%
Saját példát tudok mondani, a fiam és a kisebbik lányom is sötét hajjal született ahogy az kihullott jött utána a szőke haj, mindhárom gyerekünk szőke hajú kék szemű lett. Bátyáméknál mindenki sötét hajú, barna szemű, a második gyerekük sötét hajú, de világító kék szemű...
2014. szept. 25. 09:59
 16/28 anonim ***** válasza:
92%

Anyukám, apukám sötét barna hajú, egyiknek barna a másiknak sötétkék szeme van. Nagyszülői vonal hasonló. Nekem éjfekete hajam volt kék szemmel, ovis korban tejfölszőke kék szemmel, most már meg világosbarna szürkével. Egyik tesóm olyan szőke hajjal született, hogy azt hitték kopasz és kék szemmel. Mai napig szőke kék szemű, de már egy barnásabb szőke szín pompázik a fején, nem az a durván hidrogénezett kinézetű, amivel született. Legkisebb tesóm meg barna hajjal vakító kék szemmel született. A haja színe nem változott a szeme viszont bebarnult és valahol a sötét kék és barna között ingázik. Szóval színeinkben elég eltérőek lettünk, de egyéb vonásaink alapján le se tagadhatnának a szüleink. (orr, fogak, fejforma, stb)

Szóval kitartást! Most csak a picire figyelj és remélem minden rendben lesz, sok egészséget nektek és örömteli első napokat! :)

2014. szept. 25. 10:07
 17/28 anonim ***** válasza:
92%
Kisfiam nagyon fekete hajjal, kék szemmel született. Egy éves, világosabb barna lett a haja és nagyon mély barna a szeme. Apára hasonlít, de tényleg másképp néz ki egy újszülött, mint fél, egy évvel később.
2014. szept. 25. 10:11
 18/28 anonim ***** válasza:
96%

Volt gimis osztálytársaméknál láttam az eddigi legeltérőbb felállást.

Apuka fekete hajú, anyuka sötétbarna. Nagylány világosbarna, nagyfiú tejfölszőke, kisfiú vörös, kislány barna.

Arcra le se tagadhatják, hogy egy család, mintha klónok lennének.

De a helyedben megmutatnám ezt a kérdést a férjednek. Lehet meg fog sértődni, de megérdemel egy lelki pofont azért mert megcsalással vádolt. Nagyon csúnya, primitív dolog volt tőle, hogy életetek legboldogabb napját akarja tönkretenni.

2014. szept. 25. 10:19
 19/28 anonim ***** válasza:
92%
majd ird meg legyszi h mi lett :) milyen szinü hajjal született a baba es mit reagalt ra az apuci
2014. szept. 25. 10:20
 20/28 anonim ***** válasza:
92%

Apukám fekete hajú, anyukám barna.

A húgom fekete hajjal született, aztán szőke lett.

Nekem olyan seszínű a hajam, egérszínű.

2014. szept. 25. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!