Mit szólnátok ha a pasitok egyik nap nem menne haza munka után, hanem szó nélkül elmenne bulizni a haverjaival?
Hát, ha legalább egy sms-t írt volna nem akadnék ki. Így sem mutatnám, hanem elmennék egyszer ugyanígy, kikapcsolt telefonnal a tudta nélkül.
Szerintem azért kapcsolta ki, mert tudta, hogy vagy hazahívnád, de rögtön, vagy veszekednél vele.
Ahol megfelelő kommunikáció van, ott ilyen nem fordul elő!
Párom haverja állandóan titkolózik a csaja előtt. Sőt még azt sem meri elmondani neki, ha nélküle megy a tesco-ba. Nálunk ilyen nincs. Mert tudja, hogy nem ordítom le az arcát, pedig már gyerekünk is van.
Itt én pár dolgon kezdenék el gondolkozni.
1. Ha ennyire semmibe vesz a párom, hogy értesíts nélkül eltűnik, akkor az nagyon fájna, mert a kapcsolatunkat minősíti.
2. Ha azért ment el a haverokkal szó nélkül, mert arra számított, balhé lenne otthon, ha szólna, akkor azon gondolkoznék el, mekkora sárkány vagyok.
3. ha azért tűnt el hirtelen szó nélkül, mert besokallt, gondjai vannak, az is jelzés értékű.
Minden esetre nem elfogadható, hogy nem szól, ha elmegy valahová, mert az a tisztelet, megbecsülés jele, hogy figyelembe vesszük, a másik aggódik értünk.
Megkérdezted, miért nem szólt neked, hogy programja lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!