Mit szólnátok ha a pasitok egyik nap nem menne haza munka után, hanem szó nélkül elmenne bulizni a haverjaival?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 21:24
11/38 anonim válasza:
Megmondanám neki,hogy nem az esett rosszul,hogy elment,hanem az,hogy nem szólt nekem.Megkérdezném tőle,neki hogy esne ez fordított esetben.
12/38 anonim válasza:
ide többet nem jönne haza az biztos... egy szavam nem lenne, ha szólna, akárhova elmehet, de azért beszéljük már meg, mikor hol van:S
13/38 anonim válasza:
Nem szólnék semmit. Egyszer arra jönne haza, hogy nem vagyok itthon. És a cuccaim sincsenek itthon.
14/38 anonim válasza:
zavarna mert engem nem hivott. (habar ha kanbuli akkor ezalol mentesul)
de foleg azert haragudnek mert nem szeretem ha en hozzaigazitom a programom (pl vacsora, stb) es tonkreteszi a napom. ezzel nem tartja tiszteletben az en idomet ami nagyon tud idegesiteni.
de ettol fugettlenul, semmikepp sem sodrofaval, csipore tett kezzel vagy orditva varnam haza hogy hol a francba volt??? ha nem valaszol jo par hivasra, megyek a magam dolgara es kesz.
15/38 anonim válasza:
Más perspektíva: nem lehet, hogy lemerült a mobilja? - Én már csak ilyen naiv, mindenkiről a legjobbat feltételezős típus vagyok.
16/38 anonim válasza:
A párkapcsolatban a beszéd egymásal csodákra képes...
17/38 anonim válasza:
Egy őszinte és szerető kapcsolatban nincsenek titkok. Az a mobil kikapcsolás. - Nagyon elgondolkodnék rajta?!Ismered a haverjait, az egyiktől csak úgy viccesen megkérdezném, na jó volt együtt bulizni? Na akkor minden kiderülne.
18/38 anonim válasza:
Ennyi hisztis nőt xD Ennyiért elhagynátok? Akkor miért van aza sok nő aki lévekig tűri a verést, megaláztatást?
19/38 anonim válasza:
Elgondolkodnék, mit művelek, hogy ide jutottunk.. 23/N
20/38 anonim válasza:
Nagyfiú már és nincs szobafogságban. Ennyi bizalmat csak megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!