Mit szólnátok ha a pasitok egyik nap nem menne haza munka után, hanem szó nélkül elmenne bulizni a haverjaival?
Én először azt gondolnám, hogy valami baj történt. Amúgy apám csinált ilyeneket fiatalon, névnapoztak a kollégákkal munkahelyen, akkor még a többi kollégája is fiatal volt, aztán ahogy telt az idő, egyre több lett a feladat, ők is öregedtek, elmaradtak a névnapozások. Ők mondjuk nem jártak el, a munkahelyen oldották meg, ott meg ugye a benti telefont el lehetett érni. Amúgy a telefonját biztos, hogy kikapcsolta és nem lemerült? Én ma csak délután vettem észre, hogy a fontosabb mobilom lemerült, és kikapcsolta magát, ha hívtak, nem értek el rajta, tölteni meg azonnal nem tudtam, mert nem volt nálam töltő.
Beszéljétek meg, lehet, hogy nem is gondolt arra, hogy neked ez rosszul esik. Mondd meg neki, hogy legközelebb valahogy próbáljon elérni, hogy szóljon, hogy kicsit később jön.
Nem rendeznék jelenetet, de nem is szólnék hozzá egész nap. nem vagyok egy hisztis típus, de mindennek van határa. utálnám, ha a pasim ennyire semmibe venne.
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!