Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Te környezetedben is rengete...

A Te környezetedben is rengeteg a válás? Miért?

Figyelt kérdés
Szinte nincs olyan nap, hogy ne hallanék ismerőseim válásáról. És ami számomra megdöbbentő, 90%-ban a nő lép félre, vagy a nő lép le, általában faszival!
2010. jan. 20. 21:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én az összes ismerőseim között két darab válást tudok, azért, mert a pasas az alkohol rabja lett és nem is hagyta, hogy segítsenek rajta, már a gyerekeket akarta falhoz vágni, meg terrorizálta az anyukát meg ilyemi. A másiknál is alkoholista lett a pasasból, ott is állandó volt a cirkusz, leszokni nem akart, sőt be sem látta, hogy probléma van, és ott is elváltak.

Ennyi.

2010. febr. 16. 16:52
 32/34 anonim ***** válasza:

Én "vegyes" válásokról tudok, férfi, és nő is leléphet, szerintem ez nem nemfüggő. Azt viszont világosan látom, hogy mindkét fél hibás, nem lehet egyértelműen CSAK az egyiket hibáztatni. Kedves kiíró, nagyon kategorikus vagy, szidod a kényelmes nőket, gondolj bele, mitől lettek kényelmesek? Ha pedig végképp azt mondod, vagy mondja bárki is, hogy ténya nő a hibás, akkor gondoljon bele, hogy ezt miért nem vette észre hamarabb? Az ő hibája akkor az, hoyg rosszul választott.

Ja, még annyit, hogy van az a mondás, miszerint náma gyereknek anyja sem érti a szavát. Ez tényleg így van, ha nem mondod ki, mi a baj, mit szeretnél másképp, akkor a másiknak lehetősége sincs arra, hogy változtasson.

Án azért kívánok mindenkinek boldog házaséletet, mert szerintem a család intézményénél nincs jobb.

2010. febr. 17. 12:42
 33/34 anonim ***** válasza:

tényleg

néma

én

Bocsánat, gyorsan gépeltem :)

2010. febr. 17. 12:44
 34/34 anonim ***** válasza:
Igen. Rengeteg tényező befolyásolja ezt (több kommenttel egyetértek). Szerintem a türelmetlenség a "gyorsan párt találni" verseny miatt, a felkészületlenség (is) nagyon befolyásolja ezt.
2010. febr. 17. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!