A Te környezetedben is rengeteg a válás? Miért?
Ha megtalálod a miértre a választ, Te egy zseni vagy.
Minden egyes kapcsolat más és más okból megy tönkre, hül ki.
Nincs semmi titok, egyszerűen az egyik vagy a másik fél már nem érzi jól magát a kapcsolatban és dobbant.
2010. jan. 20. 21:04
Hány évesek körében tapasztalod ezt? Én 25 vagyok, még nemigen látok ilyet.
2010. jan. 20. 21:11
Szüleim most válnak 17 év után... Rengeteg haverom szülei szintén... Nemtudom mi van.. Front...
2010. jan. 20. 21:11
4/34 A kérdező kommentje:
30-35. Az én korosztályom! Csak ma 3-at tudtam meg. Már nincs házas barátom, mind elvált!
nekem kb mindenkinek elváltak a szülei mármint a barátaimnak nekem is... csak a legjobb barátnömnek vannak még együtt a szülei
16L
2010. jan. 20. 21:16
Én is elég sok elváltat ismerek...szerintem az igények felmentek, maga a teljesítmény meg sok mindenben lement az évek során, mert első a munka, ugye...a nők többsége meg rájön, hogy vagy nem akar egész életében otthon ülni a gyerekek mellett, újra, izgalmasra vágyik vagy nem tudja elviselni, hogy a férj nem foglalkozik vele illetve ez fordítva is igaz.
2010. jan. 20. 21:25
Sokszor azért van válás, mert manapság meggondolatlanul kötnek az emberek házasságot, aztán utólag kiderül, hogy nem működik. Sok esetről hallottam már, hogy még egy éve sincsenek együtt, de összeházasodnak, mert becsúszott a baba. És az ilyeneknél gyakran végződik rosszul a házasság. Az a szegény gyerek meg vagy csonka családban nő fel, vagy hallgathatja a veszekedéseket egész gyerekkorában.
2010. jan. 20. 21:27
Én 38-as nő vagyok.Elvált:)2 gyerekkel.11 éves házasság után a férjem lépett le egy nőci miatt.10éve.Azóta nekem is lett új kapcsolatom és neki is.
Normálisan el tudtunk válni és sokkal jobb volt mint egy rossz házasságban szenvedni.
Ő is én is megérdemeljük a boldogságot ha már együtt nem ment.Mi próbáltuk rendbehozni de ami már egyszer elromlott nemigazán lehet újra széppé tenni.
Sok kolleganőm panaszkodott a házasságára.Már nem az a céljuk a pasiknak,hogy megoldják a dolgokat és a gyerekek miatt is ujra megpróbálják,hanem inkább megfutamodnak és lelépnek,oldja meg az asszony a dolgokat.
2010. jan. 20. 21:28
Talán annak a következménye amit a saját (20-25) éves korosztályomba látok, hogy mindenki ész nélkül rohan férjhez suli alatt, vagy rögtön diploma után, mert "ciki" ha nem vesz el vki rögtön. És íme, a következmény... (tisztelet a kivételnek)
2010. jan. 20. 21:31
10/34 A kérdező kommentje:
Az én környezetemben nincs olyan, ahol a férj lépett volna le! Persze ilyen is van, de nem ez a jellemző (nálunk).
Kapcsolódó kérdések: