Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Te környezetedben is rengete...

A Te környezetedben is rengeteg a válás? Miért?

Figyelt kérdés
Szinte nincs olyan nap, hogy ne hallanék ismerőseim válásáról. És ami számomra megdöbbentő, 90%-ban a nő lép félre, vagy a nő lép le, általában faszival!
2010. jan. 20. 21:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
tegnap 21:11-es vagyok. Mint már mondtam 17 év után válnak a szüleim. Még együtt élünk békében, nyugságban, egyszerűen kihült a házasságuk és jobbnak látta anyukám hogy akkor most itt ilyen formába legyen vége, amíg béke van. Szó sincs megcsalásról, pénzről semmiről. Egyszerűen ami nem megy már az nem is fog menni. :)
2010. jan. 21. 14:08
 22/34 anonim ***** válasza:

11.30-as te tuti pasi vagy!!

Vajon te mennyit vállalsz át az otthoni teendőkből?

2010. jan. 21. 20:53
 23/34 anonim ***** válasza:

Na igen vakárki is egy önző alak.Persze az asszonynak az a dolga hogy gyereket neveljen,főzzön,mosson,takarítson,dolgozzon,de boldog nem lehet mert a papa semmibe veszi,vedel,ordítozik és hát te szerinted ezt tűrni kell mert az a dolga...Egy állat is csak akkor tűri el ha verik....

És fel kell háborodni ha az asszony ezt megunja??

2010. jan. 22. 15:32
 24/34 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Gyereket nevel? Hm. Reggel kocsival elviszem oviba-isibe, délután meg hazaviszem. Mos? Miben fárad el, a mikroprocesszoros, beszélő mosógép mellett? Mosogat? A 250 ezres mosogatógép tudja a dolgát! Takarít? Ja, a takarítónő! Tehát ennyi szegény nő dolga! Jódolgába őrül már bele!
2010. jan. 22. 20:47
 25/34 A kérdező kommentje:
Ja, és nem dolgozik, én nem iszom, plusz nem szoktam ordítozni sem!
2010. jan. 22. 20:51
 26/34 anonim ***** válasza:

Ne haragudj én nem rád gondoltam!!Bocsánat ha félreértettél:)

Én a hétköznapi átlagos keresetű és a középosztályon lévő anyukákról beszéltem.Nekem forgótárcsás gépem volt a kicsi mellé és konyhám 2 nagy lavór volt egy főző rezsóval.

Nincs kocsim és sosem volt.Bevásárolni is én járok, a két kezemmel meg a biciglimmel.Amit a volt "uramtól"kaptam ,hogy nekem könnyebb legyen...

És én vittem az oviba,suliba,gyalog meg busszal,mert ő sietett dolgozni..

2010. jan. 23. 06:54
 27/34 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom nem csaltad fűvel fával! Nem sírtál mindenkinek, hogy neked milyen nehéz, meg milyen rossz sorod van, mert alig kapsz pénzt, meg egy csomó mindent kell csinálnod. A férjed alig foglalkozik veled, már hajnali 8-kor fel kell kelned, és késő este 9-kor kerülsz ágyba :)!
2010. jan. 23. 19:06
 28/34 anonim ***** válasza:

Hát nem csaltam,igaz.Ahogyan szép lassan felépítettük az életünket a "volt"férjem csalt engem.

Vidéken dolgozott és állítólag minden városba volt egy barátnője.Én nem tudtam semmiről.Hittem neki,hittem a házasságban,a család fontosságában.

De aztán kiderült és én hatalmasat csalódtam:)

Azt gondolom én is megérdemlem a szerelmet és nem feltétlenül kell egy ilyen férfi mellett élnem.

A barátnőjének aranyláncot vett és külföldre vitte nyaralni,addig engem a két gyerekkel elvitt hétfőn Tapolcára egy közös szállóba ahol egy szobába aludtam a 2 gyerekkel és ő nagylelkűen leutazott utánunk péntek este.

Még akkor is elhittem,hogy dolgozik.Vagy csak el akartam hinni...

Sokféle ember van és sajnálom,hogy te egy ilyen asszonyt fogtál ki akiben csalódnod kellett,de ne általánosítsd a nőket,vannak még köztünk olyanok akik megérdemlik a szerelmedet és viszonozhatják is:)

2010. jan. 24. 13:16
 29/34 anonim ***** válasza:
Nincs kedved beszélgetni a problémádról?:)
2010. jan. 29. 17:47
 30/34 A kérdező kommentje:
Köszi, nincs!
2010. jan. 31. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!