A Te környezetedben is rengeteg a válás? Miért?
11.30-as te tuti pasi vagy!!
Vajon te mennyit vállalsz át az otthoni teendőkből?
Na igen vakárki is egy önző alak.Persze az asszonynak az a dolga hogy gyereket neveljen,főzzön,mosson,takarítson,dolgozzon,de boldog nem lehet mert a papa semmibe veszi,vedel,ordítozik és hát te szerinted ezt tűrni kell mert az a dolga...Egy állat is csak akkor tűri el ha verik....
És fel kell háborodni ha az asszony ezt megunja??
Ne haragudj én nem rád gondoltam!!Bocsánat ha félreértettél:)
Én a hétköznapi átlagos keresetű és a középosztályon lévő anyukákról beszéltem.Nekem forgótárcsás gépem volt a kicsi mellé és konyhám 2 nagy lavór volt egy főző rezsóval.
Nincs kocsim és sosem volt.Bevásárolni is én járok, a két kezemmel meg a biciglimmel.Amit a volt "uramtól"kaptam ,hogy nekem könnyebb legyen...
És én vittem az oviba,suliba,gyalog meg busszal,mert ő sietett dolgozni..
Hát nem csaltam,igaz.Ahogyan szép lassan felépítettük az életünket a "volt"férjem csalt engem.
Vidéken dolgozott és állítólag minden városba volt egy barátnője.Én nem tudtam semmiről.Hittem neki,hittem a házasságban,a család fontosságában.
De aztán kiderült és én hatalmasat csalódtam:)
Azt gondolom én is megérdemlem a szerelmet és nem feltétlenül kell egy ilyen férfi mellett élnem.
A barátnőjének aranyláncot vett és külföldre vitte nyaralni,addig engem a két gyerekkel elvitt hétfőn Tapolcára egy közös szállóba ahol egy szobába aludtam a 2 gyerekkel és ő nagylelkűen leutazott utánunk péntek este.
Még akkor is elhittem,hogy dolgozik.Vagy csak el akartam hinni...
Sokféle ember van és sajnálom,hogy te egy ilyen asszonyt fogtál ki akiben csalódnod kellett,de ne általánosítsd a nőket,vannak még köztünk olyanok akik megérdemlik a szerelmedet és viszonozhatják is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!