Ha valakiből kiszeretünk, akkor az elválás után úgy érezzük, hogy nem is szerettük igazán?
Én kiszerettem a férjemből. Ha visszagondolok az egymásnak tett ígéretekre, vallomásokra, akkor tudom, hogy AKKOR azok őszinték voltak, de mára már nincs jelentőségük.
Egyébként az egyik legjobb barátom maradt a volt férjem.
Embere válogatja. Aki az elején nem őszinte és csak megfelelési kényszerből mondja ki a szeretlek szót, annál teljesen mindegy, mennyi idő telik el, a tartalma akkor és később is valótlan.
Én úgy gondolom, hogy az akkori érzéseket őszintén kimondva tényleg úgy érzi és gondolja az ember, csak később elkopnak az érzelmek, megváltoznak a párok, kihűl a kapcsolat és még ezer oka lehet az érzelmek változásának. De akkor abban a pillanatban a többség szerintem komolyan gondolja, még hát látszik a testbeszéden, a szemeken, a viselkedésen.
Az exem mondta 1-2 embernek, akiktől visszahallottam,hogy soha nem is érezte azokat a dolgokat, amiket ígért anno nekem, pedig én láttam rajta,hogy akkor őszinte volt.
-ezért nem értem,mert, ha én kimondok valamit, akkor az teljesen őszinte és később sem fogom tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!