Éreztétek már így magatok?
Ne izgulj, így is el tud érni, ha baj van, nem maradsz le semmiről. Milyen messze van a koli?
És milyen rokonaitok vannak még anyukáddal?
Hát nem tudod megoldani az ő problémáikat, és nem is szabad!
Majd meglátod, hogy így kiegyensúlyozottabb lesz a család, ha nem veszed át a terheiket.
Ezekre nekik kell megoldást találniuk, nem tehetik az ő gondjaikat a Te válladra!
Anyukád velnőtt ember, nem egy 15 éves gyereknek kell az ő peoblémáit meoldani, vagy azzal foglalkozni. Ezt gyorsan felejtsd el.
Nem szabad folyamatosan az anyukádon kattognod, élned kell a saját életedet is.
A kollégium nagyon jó, és 9,5 évet töltöttem koliban, 14 voltam amikor előszőr.. Nagyon szerettem.
Viszont volt nálunk olyan, mint te, ő nem bírta, mert NEM AKARTA bírni.. Ndig az anyukáján és a nagyapján kattogott( anyukája 3 ukat egyedül nevelte, és azon aggódott, hogyan les, ha ő nncs otthon. Nem tudom t hitt, hogy ő 15 évesen váltja meg a világot tthon? Igazából az anyukája tök talpraesett volt.
Aztán 2. Ban a pappája meghalt, és bűntudtata volt, képes vol mindg beteget jeleneteni, szimulálni, ki is buktt a gimiből, pedig előtte nagyon jól tanult.
Ne ess ebbe a hibába,. Ha "baj lesz" akkr sem amiatt történik, mert te koi an vagy.. Bár nem értem mit értsez baj alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!