Hol lehet ilyen esetben segítséget kérni? 3 gyermeket nevelünk, férjemnek és nekem is van munkahelyem-most gyeden vagyok a legkisebbel-tehát nem ingyenélők vagyunk.
Férjem fizetésének jó részét levonják,kezesnek ment el jóhiszeműen.Édesanyám agysorvadást kapott.ápolnom kell,sok idő még a nyugdija elintéződik,eddig dolgozott.
Csőtőrésünk volt biztositó nem fizet,KÁRUNK 300.000fT
2keresztfiam is mindig nálunk van szinte és a szomszédék lánya.
NEM PÉNZT KÉRNÉK.
Tartós élelmiszert,pelenkát,bébiételeket,tejpépet.
SEMMIFÉLE SEGÉLYT NEM KAPHATOK MERT A 3PLUSSZ GYEREK NINCS IDE BEJELENTVE.
És nem veszik figyelembe sem a levonást,sem azt,hogy ápolom édesanyámat,sem a csőtőrést.
Kilátástalan a helyzetünk,hol kaphatok segítséget?
A férjed kezességet vállalt, mert balek módjára valaki más hitele többet ért neki, mint a három gyereke megélhetése. Te szintén balek módjára megsajnáltad a szegény rokonokat és még a szomszéd gyerekét is te eteted.
Ápolod a beteg anyádat, ami még rendben is lenne, bár azt nehezen tudom elképzelni, hogy egyetlen másik rokona sincs rajtad kívül.
Bocsáss meg, ha ezt mondom, de úgy tűnik, a férjeddel együtt balekok vagytok. Ahelyett hogy a saját dolgotokkal törődnétek, úgy gondoljátok, hogy még három embert "kötelességetek" ellátni, istápolni. És titeket mikor fog valaki kisegíteni? Pl. az, akinek a hitelét fizetitek (nyilván nem egy vadidegen emberért vállaltatok kezességet)? Vagy a rokonaitok? Ápolási díjat kell kapnod, olyan nincs, hogy nem adnak.
Tudod, van egy határ, amíg az ember lehet karitatív. Amíg neki is van mit ennie. Nálatok a "karitativitási keret" már jó ideje kimerült, erre mit csinálsz? A neten sírsz tápszerért meg pelenkáért ahelyett, hogy egy időre felfüggesztenéd az erőn felüli segítségnyújtást, és a világ minden problémáját a hátadról szépen letennéd a földre, hogy csak a sajátod maradjon. Nem te vagy Jézus reinkarnációja, ne viselkedj úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!