Hol lehet ilyen esetben segítséget kérni? 3 gyermeket nevelünk, férjemnek és nekem is van munkahelyem-most gyeden vagyok a legkisebbel-tehát nem ingyenélők vagyunk.
Férjem fizetésének jó részét levonják,kezesnek ment el jóhiszeműen.Édesanyám agysorvadást kapott.ápolnom kell,sok idő még a nyugdija elintéződik,eddig dolgozott.
Csőtőrésünk volt biztositó nem fizet,KÁRUNK 300.000fT
2keresztfiam is mindig nálunk van szinte és a szomszédék lánya.
NEM PÉNZT KÉRNÉK.
Tartós élelmiszert,pelenkát,bébiételeket,tejpépet.
SEMMIFÉLE SEGÉLYT NEM KAPHATOK MERT A 3PLUSSZ GYEREK NINCS IDE BEJELENTVE.
És nem veszik figyelembe sem a levonást,sem azt,hogy ápolom édesanyámat,sem a csőtőrést.
Kilátástalan a helyzetünk,hol kaphatok segítséget?
www.szivesseg.net
itt kérhetsz ilyeneket és aki tud és szeretne, az segít.
Nővérem 2gyereke,Ő nem igen tőrődik velük,de nem engedi,hogy ide bejelentsük Őket,akkor nem kapná a pénzt rájuk.Viszont nagyon sajnálom Őket.Nem tenném meg,hogy nem engedem ide Őket.
A szomszédék alkoholisták,veszekednek,verekednek,enni nincs mit.persze,hogy sajnálom a kislányt.
Csőtőrés volt,3éve vagyok ennél a bizt.-nál,azt mondta ez legalább 4éve így van mert a falak elázásából megállapitotta,hogy azóta ázik.Így nem fizet.
Ez persze nem igaz,de mit tehetek?
Ápolásit anyukámra nem kaphatok,mert gyedet kapok ami ugye jővedelemnek számit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!