Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kapcsolatom kezd elszállni...

A kapcsolatom kezd elszállni és nem tudom mit csináljak, a párom nem igazán díjazza már hogy hívom vagy írok neki. ha együtt vagyunk kedves ha külön akkor meg mintha nem is léteznék . Mit tegyek hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
unalmas lennék vagy nem tudom
2014. szept. 21. 23:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szinte csak azt kérdezem mi újság mi történt vele ma..magamról semmit ..ha sokat kérdezek az is idegesíti :/
2014. szept. 22. 00:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem is idegesít, ha nap közben a semmiről kell beszélgetnem. Szerintem ez habitus kérdése, én az a fajta vagyok, ha nincs mondanivalóm, inkább csöndben maradok. Ettől függetlenül tudok szeretni.

Az, hogy az elején nem ilyen volt az teljesen lényegtelen. Szerintem kicsit túlgondolod ezt a dolgot. Ha meg ennyire olthatatlan vágyat érzel a dolog miértjével kapcsolatosan kérdezd meg tőle. És javaslom, hogy ne zaklasd folyamatosan, csak, ha tényleg fontos mondanivalód van, meg fogja hálálni...

2014. szept. 22. 07:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Oké!Köszi :)
2014. szept. 22. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én is egyet értek a legutóbbiakkal, 12-essel is. Én a férfi vagyok, aki mostanában kicsit ilyen a párjával. Imádom a párom, de nem mindig alkalmas, hogy cseverésszünk, bájcsevegjünk. Igen a férfiakat napközben zavarja, ha fogalma sincs hogy miért hívtad fel, meddig tart még a beszélgetés, egyáltalán akarsz-e valami konkrétat tőle? Csak példaként hozom fel: Van olyan menedzser ismerősöm, akit ha felhívok, köszönés, hogyvagyolás, bájolgás helyett azonnal felteszem a kérdést, vagy azonnal megkérem arra, amit én szeretnék tőle. Nem bunkóságból, egyszerűen tudom, hogy csak annyi ideje van rám figyelni. Rettentő drága az ideje. És ő ezt értékeli, hogy nem rabolom.

Tippeim neked:

1. A munkahelyen is megváltozhat egyik hétről, vagy évről a másikra, hogy mikor van ideje cseverészni, vagy mikor köti le egész nap, hogy oda kell figyelnie.

2. Ideges, stresszes is lehet valami miatt egy ideje, ami leköti a gondolatait, de nem alkalmas a dolog arra, hogy telefonban elmondja. Mert pl ott lehetnek a munkatársai mellette, és a férfiak nem beszélik ki az ilyen dolgokat mások előtt. Ezt inkább akkor tudakold meg tőle, amikor kettesben vagytok.

3. Egy jó módszer, amit édesanyám sem tud, hogyan kell telefonálni. Amikor én valakit felhívok, legyen bárki, rögtön az első kérdésem, hogy "Nem zavarlak most?" Alkalmas az idő a telefonálásra? És esetleg azt is közlöm, hogy hány percig, röviden, vagy hosszan szeretnék beszélgetni. Zavarhatlak most 2 percre? Csak szeretnélek az esti programról megkérdezni. Vagy bájcsevegésre: "Tudunk most beszélgetni? Csak szeretném hallani a hangodat"

És akkor azonnal el tudja mondani az illető, hogy OK beszéljünk, arra a 2 percre odafigyel, vagy azt , hogy ne haragudj, most sok dolgom van, később visszahívlak, amikor alkalmas lesz.

2014. szept. 30. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!