Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet az, ha egy...

Mit jelenthet az, ha egy férfi egy másik lányt dícsér előttem? (lány vagyok)

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam, hogy férfi ismerősem/barátaim más lányokat dícsérgettek előttem. Szerintetek ez miért van? Ált. ezeknek a férfiaknak volt barátnője vagy menyasszonya és mégis egy másik lányra mondták, hogy szép. Miért épp nekem mondták ezt el? Nem világos, hogy miért hozták fel azt a témát, hogy a barátnőm mennyire tetszik nekik főleg, hogy barátnőjük is volt. Mit gondoltok erről?

23/L

2010. jan. 20. 09:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit jelenthet, de rendkívül bunkó dolog. Csináld úgy, ahogy aaa.... nemtom hányadik válaszoló javasolta, hogy te meg kezdj el egy másik pasit dicsérni.
2010. jan. 20. 15:03
 22/24 anonim ***** válasza:

Egy szép szobrot is meg lehet objektíve dicsérni!

Jó az esztétikai érzékük! Művészlelkek bizonyára...

Most az, hogy Te pont nem vagy az, na az már gond lehet egy társaságban.

2010. jan. 20. 15:20
 23/24 anonim ***** válasza:
nekem is vannak fiú barátaim és megesik hogy előttem dícsérnek más csajokat, de ez egyáltalán nem zavar hisz barátok vagyunk.sőt sokszor együtt vesézzük ki a csajokat :) mivel a többi pasinak tetszem és ki is nyilvánítják, ezért nem zavar ha a barátaim nem ilyenek. azért barátok. szerintem emiatt ne aggódj. örülj, hogy vannak barátaid és biztos vagyok benne hogy van olyan fiú akinek tetszel és az a lényeg , nem?
2010. jan. 20. 15:41
 24/24 A kérdező kommentje:
De nekem nincs párom, nem érzem azt, hogy bárkinek tetszenék és ők nem a barátaim (nem miattam, csak nem igazán gyakran találkozunk), csak az ismerőseimnek nevezném őket. Nem tudom, hogy a mi felszínes kapcsolatainkban hogy jutnak el az ilyen szintű beszélgetésekig.
2010. jan. 20. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!