Mit jelenthet az, ha egy férfi egy másik lányt dícsér előttem? (lány vagyok)
Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam, hogy férfi ismerősem/barátaim más lányokat dícsérgettek előttem. Szerintetek ez miért van? Ált. ezeknek a férfiaknak volt barátnője vagy menyasszonya és mégis egy másik lányra mondták, hogy szép. Miért épp nekem mondták ezt el? Nem világos, hogy miért hozták fel azt a témát, hogy a barátnőm mennyire tetszik nekik főleg, hogy barátnőjük is volt. Mit gondoltok erről?
23/L
2010. jan. 20. 09:21
21/24 anonim válasza:
Nem tudom, mit jelenthet, de rendkívül bunkó dolog. Csináld úgy, ahogy aaa.... nemtom hányadik válaszoló javasolta, hogy te meg kezdj el egy másik pasit dicsérni.
22/24 anonim válasza:
Egy szép szobrot is meg lehet objektíve dicsérni!
Jó az esztétikai érzékük! Művészlelkek bizonyára...
Most az, hogy Te pont nem vagy az, na az már gond lehet egy társaságban.
23/24 anonim válasza:
nekem is vannak fiú barátaim és megesik hogy előttem dícsérnek más csajokat, de ez egyáltalán nem zavar hisz barátok vagyunk.sőt sokszor együtt vesézzük ki a csajokat :) mivel a többi pasinak tetszem és ki is nyilvánítják, ezért nem zavar ha a barátaim nem ilyenek. azért barátok. szerintem emiatt ne aggódj. örülj, hogy vannak barátaid és biztos vagyok benne hogy van olyan fiú akinek tetszel és az a lényeg , nem?
24/24 A kérdező kommentje:
De nekem nincs párom, nem érzem azt, hogy bárkinek tetszenék és ők nem a barátaim (nem miattam, csak nem igazán gyakran találkozunk), csak az ismerőseimnek nevezném őket. Nem tudom, hogy a mi felszínes kapcsolatainkban hogy jutnak el az ilyen szintű beszélgetésekig.
2010. jan. 20. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!