Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet az, ha egy...

Mit jelenthet az, ha egy férfi egy másik lányt dícsér előttem? (lány vagyok)

Figyelt kérdés

Többször tapasztaltam, hogy férfi ismerősem/barátaim más lányokat dícsérgettek előttem. Szerintetek ez miért van? Ált. ezeknek a férfiaknak volt barátnője vagy menyasszonya és mégis egy másik lányra mondták, hogy szép. Miért épp nekem mondták ezt el? Nem világos, hogy miért hozták fel azt a témát, hogy a barátnőm mennyire tetszik nekik főleg, hogy barátnőjük is volt. Mit gondoltok erről?

23/L

2010. jan. 20. 09:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
48%

Azért mert fogyókúrázol még megnézheted az étlapot. Csak ne rendelj!:)

Azt gondolom, addig nincs baj míg csak nézik a lányokat. Mi lányok is megnézünk egy csinos feneket vagy egy igéző szempárt, amit megbeszélünk egymás közt. A férfiak is megnézik a csajokat, ez szerintem normális. Mert ami szép az szép. Nincs ezzel semmi baj szerintem. :)

2010. jan. 20. 09:36
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

olyankor mondd azt, hogy "hát, én nem szoktam a lányokat nézegetni, ellenben a múltkor láttam egy írtó helyes srácot...". Erre csak észreveszi, melyen furán jön ki a helyzet.

Amúgy, szerintem azért csinálják, mert annak ellenére, hogy kapcsolatban vannak, szívesen ismerkednének. Talán mert a jelenlegi nem az igazi.

2010. jan. 20. 09:45
 3/24 A kérdező kommentje:
Ez OK, de miért nekem mondják el? Neked is szoktak az ismerőseid más lányokat dícsérni? Nem furcsa ez? Nem gondolják, hogy engem megbántanak ezzel egy kicsit? Nem vagyunk a fiúkkal egyébként olyan közvetlen kapcsolatban, szóval ezért nem értem, hogy miért nekem mondják azt, hogy szép a csoporttársam.
2010. jan. 20. 09:46
 4/24 anonim ***** válasza:
9%

Mi együtt dicsérjük a lányokat. Én elmondom hogy mi tetszik rajtuk női szemmel, ők meg hogy mi férfi szemmel. Nekem ez nem fura. Mindenkinek van kapcsolata, de ezzel nem okozunk fájdalmat.

Azért mondják neked mert a Te csoport társad. Kinek mondják, te ismered. Miért zavar ez téged? Nem vagy féltékeny egy icuripincurit?:)

2010. jan. 20. 09:51
 5/24 A kérdező kommentje:
Rosszul esik, hogy nekem még soha senki nem mondott hasonlót.
2010. jan. 20. 09:59
 6/24 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, lehet, hogy azt másnak mondják, hogy szép vagy:)

A csoporttársaid sem közvetlenül dicsérik szembe a lányt...

2010. jan. 20. 10:06
 7/24 A kérdező kommentje:
Elég nyilvánvalóan a tudtára adják, hogy szép. Szemébe is megmondják még azt is, hogy már bánják, hogy mikor alkalom volt járni vele, nem tették meg, mert most már foglalt.
2010. jan. 20. 10:08
 8/24 anonim ***** válasza:

Van barátod? Szerintem ha tőle megkapod a megfelelő törődést, gyengédséget, nem fogsz ezzel foglalkozni, hogy kit dicsérnek, kit mondanak szépnek...

Vagy magányos lehetsz vagy önbizalomhiányos.

A szépség meg nem minden egy párkapcsolatban, vagy annak kialakulásában. Én nő vagyok, de nem biztos, hogy előnyben van nálam a húdejóképű egy másikkal szemben, aki valami miatt számomra vonzó.

2010. jan. 20. 10:17
 9/24 anonim ***** válasza:
16%
biztos randa vagy
2010. jan. 20. 10:29
 10/24 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem beszámíthatóak, pillanatnyi lélekvándorlás történik.
2010. jan. 20. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!