Mit jelenthet az, ha egy férfi egy másik lányt dícsér előttem? (lány vagyok)
Többször tapasztaltam, hogy férfi ismerősem/barátaim más lányokat dícsérgettek előttem. Szerintetek ez miért van? Ált. ezeknek a férfiaknak volt barátnője vagy menyasszonya és mégis egy másik lányra mondták, hogy szép. Miért épp nekem mondták ezt el? Nem világos, hogy miért hozták fel azt a témát, hogy a barátnőm mennyire tetszik nekik főleg, hogy barátnőjük is volt. Mit gondoltok erről?
23/L
Anyuka vagy? Amúgy egy hosszútávú kapcsolatban ez a dolog jó lehet rád nézve. Ha gondolod, írj privit, és megpróbálok segíteni.
L
Miért nem kérdezel vissza, hogy ezt miért épp neked mondja?
Arról meg, hogy a haverjuknak tekintenek, te magad is tehetsz.
Szerintem azért mondják el neked, mert téged barátnak tekintenek. Egyébként vannak olyan férfiak, én is találkoztam olyannal, aki velem is szívesen lefeküdt volna, de mikor azt kedzte ecsetelni, hogy ez meg az a nő hogyan nem jött össze neki, természetesen elküldtem melegebb éghajlatra, persze nem duráván, de lekoptattam :) és nem értette mi bajom van.
Nézd, különbség van aközött, hogy szépnek találunk valakit, és ezt elmodjuk, (mondjuk a fiúd mondja egy barátnődre, hogy milyen szép és nem érti hogyhogy nincs barátja) - ez normális dolog - vagy elkezdi ecsetelni a szexuális vonzerejét - ami már helytelen. nyilván észervesszük az ellenkező nem szebb képviselőit, de engem mint barátnőt tiszteletben kell tartani annyira, hogy ezzel nem traktál, és őszintén szólva, az a pasi aki oda van érted, az nem filózgat hosszasan ilyen témán, komolyan :) Nekem elég sok barátom volt már, mindig azoknál merült fel ilyen probléma, akikről később kiderült, hogy vagy félre akartak menni, vagy nem szerettek eléggé. Úgyhogy ne vedd be a másfajta "értelmezést" :)
A másik meg, hogy attól hogy egy pasinak van barátnője, nem biztos hogy komolyan is gondolja. nagyon sok férfi csak jobb híján van egy nővel, mert nem talált kívánatosabbat. Sajnos gyávák ahhoz hogy kilépjenek, általában. Ilyenkor szoktak jönni a megaláztatások, hogy kézen fogva sétál a nővel, és minden csinosabb nő után megfordul az utcán, amit meg a nők elfogadnak, mert azzal takargatják a pasit, hogy de hát szeret. ez egy nagy marhaság. :) Ha nem követeled meg magadnak a kijáró tiszteletet, akkor semmibe sem fog venni az a férfi. És ezt nem hisztivel kell elérni, hanem simán faképnél kell hagyni aki nem viselkedik veled megfelelően. Mikor fiatalabb voltam én is éltem át ilyesmit, és mindig ott kellett volna hagynom az ilyen palit, de hát már öreg vagyok és tudom. Párszor pofára kell esni a tapasztalathoz.
Egyébként rám is volt olyan pasi, aki azt mondta hogy olyan anyukás vagyok, pedig neki nagyon tetszettem. Én is azt hittem hogy ez nem bók, de tőle az volt. És nem a mellek mérete, vagy a nagyon vékonyság, sőt még nem is a ruha számít egy pasinál, hanem a kisugárzás. Persze, nem szabad nagyon csúnyának lenni, de egy átlagos külső, kedves mosoly, nyíltság bőven elég a pasizáshoz. Úgyhogy ne legyél irigy a barátnődre, van akinek te tetszel, de ha a barátaiddal nem jön össze, akkor idegenekkel ismerkedj. Internet, szórakozóhely, koncert... A szórakozóhely arra jó, hogy önbizalmadat erősítse, normális partnert ugyan nehéz találni, de bókoló pasik akadnak bőven :) Én is ilyen helyen vettem észre hogy szép vagyok :) szóval csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!