Gyermekes anyák, Ti hogyan éltétek meg a válást?
Mivel az én exem nem igen vette ki a részét válás előtt se az életünkből, mármint a gyerekek körüli teendőkből stb, így amit én észrevettem amikor elment.
- kevesebb lett a mosnivalóm
- kevesebb lett a vasalnivalóm
- kevesebb lett a mosogatnivalóm
- úgy osztottam be az időmet, ahogy nekem tetszett.
hát még sorolhatnám, de nem teszem. Azt hiszem a legjobb dolog volt, hogy elment. Egy percig se bántam. Mondjuk mi elhidegültünk már egymástól rendesen, és a gyerekek is 5 és 7 évesek voltak akkor.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nálunk az a helyzet, hogy szülőktől nagyon távol vettünk lakást, gyermek 3 éves. Elhidegültünk, s most jutottunk arra a pontra, hogy 4 év után külön váljunk. Igazából a gyermekkel sokat foglalkozik a férjem, csak egymást nem tudjuk elviselni.
Így hát természetesen a másik oldal is érdekel, mármint az, hogy nem a férj lép le, hanem a feleség.
Én félek a magánytól is így ismeretlenül.
Tudom, hogy sokkal könnyebb lesz, hisz mint már írta valaki feljebb, kevesebb lesz a teendőm nekem is, az tuti, hiszem most mintha két gyermeket nevelnék, de akkor is félek kicsit. Ti is voltatok így?
az én ismerősöm amikor otthagyta a párja kisgyerekkel, a főnöke adott neki szabadságot, ő javasolta, az anyuka csupa szív lélek, de azt mondta a gyerektől is elhidegült akkoriban(de ezt nem éreztette vele) mert csak a párjára emlékeztette, amit láttam hogy a párja nőjének öntötte ki a lelkét és együtt sírtak, mert sajnálta az új nő, dehát szerelmes lett a srácba.
utána lett új férje.
*a 3 évről jut eszembe, amit írt kérdező, hogy valahol olvastam, hogy állítólag biológiailag csak eddig "kell"együtt maradni, szóval mert ekkorra az utód már életképes, vannak fogai, meg stb
meg érdkes hogy sokan "kisgyerekkorban" válnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!