Álnéven a facebook-on? Ezzel simán tönkretehetnek egy házasságot, nem?
Egyértelműen látszott az, hogy a férjed nős?
Vannak akiknek nagy a szájuk a neten keresztül aztán ennyi, vannak, akik társkesés helyet így keresnek társat, vannak akik poénra veszik a bnőkkel, vagy fogadásból csinálják
Én vannak akik tenyleg komplyan gonsolják.
A férjem mesélte, hogy amióta hazasok vagyunk ra si jobban jönnek a nők, előtte nem nagyonnkezdeményeztek felé, most pedig gyakran.
Szerinte a nők úgy vanak beallitva, hogy ha ő már "kell " valakinek, akkor biztosan van benne valami, és rendes, és ha még meg is nősült(27 éves) és hozzá is mentek, akkor valami angyon szupi lehet..( szeribtem csak látsz rajta, hogy elegedett az életével, és ahogy idősödik egy jobban néz ki..jobban áll neki az érettebb kor, mint a 20éves)
Szőval vannak, akik ezert buknak a foglalt pasikra.
Viszont ha egy pasi visszaír, az az ő sara, ....
Nálam is naponta bepróbálkoznak pasik, udvarolnának, és elhívnak randira, vagy csak bezsólnak, mégsem tartom hímringyónak őket..és az én saram lenne, ha ebbe belemennek.
Tök jó, hogy a ferjed szólt, és nem attól félt mit szolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!