Álnéven a facebook-on? Ezzel simán tönkretehetnek egy házasságot, nem?
a spam=levélszemét(vírus,körlevél,stb..)
Amúgy mi a problémád??szétszakította a házasságod?NEM..Férjed rosszul kezelte a dolgot?NEM..jelen esetben ott csinálsz problémát,ahol nincs...
Ha valós személy is írt neki,akkor is ennyit tennék,röhögnénk egyet rajta...max később heccelném vele..
Nekem egy rosszakaróm próbálta így szétbombázni a házasságom.
Először azt akarta bemesélni a férjemnek, hogy megcsalom.
Utána meg kamu faceről próbálta elcsábítani.
Mindezt azért, mert lopkodott tőlem (azelőtt barátnők voltunk) parfümtől kezdve headsetten át mindent, én meg elküldtem melegebb éghajlatra és az anyja segítségével összeszedtük a cuccaimat a szobájából.
Néha még visszahallok dolgokat (a legújabb az, hogy a baba akit várok, nem a férjemé) de már senki sem veszi komolyan.
A saját szegénységi bizonyítványát írta alá ezzel, de már mindenki előtt.
bolhából elefánt
férjed normálisan reagálta le..már amennyire
amelyik pasi visszaír, az olyan is. kész
Ha a férjed nem válaszolt vagy megosztotta veled ezt az egészet, akkor minek idegesíted magad?
Amúgy valószínűleg jót tesz az egójának, ha kikezd akár nős pasikkal is, ők meg veszik a lapot.
De nem értem te ezen miért idegeskedsz, ha a férjed nem vevő rá??????
Miért írnak ilyen ribik?
Hogy eláruljam nem is biztos, hogy nők. Lehet unatkozó férfi is, de akár gyerekek is.
Döbbenet mennyire ráérnek sokan és ilyen hülyeségekkel múlatják az időt, hogy másokat próbálnak felhúzni.
Mert te nem látod ki ül a monitor túloldalán, mert csak lehet, hogy egy érzelmi defektes ember.
És látom téged ezzel sikerült rendesen felhúzni.
Próbáld elfelejteni, férjed normálisan reagálta le a dolgot, ez a lényeg. Magyarázatot meg úgy sem találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!