Tényleg sajnálnom kellene?
Figyelt kérdés
Barátom tavaly gyereket csinált a feleségének, a csaj előző házasságából van már egy kisfia. A 2. baba úgy jött, hogy tele voltak hitellel, a srácnak munkahelye se, a feleség meg keresett kb. 90 ezret, de apró bizniszekből annyit összejött, hogy elég legyen az életükre. A srác talált egy pár hónapra munkát, de megszűnt a cég. Ismét ugyanott voltak, ahol elindultak. Spórolni nem szeretnek, a srác fizujának rögtön a seggére csaptak. Most becsúszott még egy baba, de munka ugye nincs. Szívtelen vagyok, hogy nem sajnálom őket? Pedig látom rajta, hogy ezt várná, de engem az ilyen emberi butaság idegesít. Ha a barátom, ha nem! Már amikor anno nagy lábon éltek, pedig annyira nem álltak jól, már akkor próbáltam szólni, hogy kicsit óvatosabban, de persze nem ért semmit. Most meg nem érti, hogy miért ejtek könnyeket az ő sanyarú sorsuk miatt.2010. jan. 18. 18:22
11/12 anonim válasza:
Mindenki törődjön a saját dolgával!
12/12 anonim válasza:
Dehogy sajnáld... Bajban akkor állsz ki a másik mellett, ha nem tehet róla, vagy akaratlanul elkövette ..etc. Van ami miatt az ember egyszer sajnálja a másikat, dehogy még egyszer megcsinálja ugyanezt? Te jó ég, mi lesz azokkal a gyerekekkel??? Én a helyedben inkább haragudnék rájuk, hogy felelőtlenül élnek és még sajnáltatják magukat... A véleményedet meg nyugodtan mondd meg, illetve hogy ne várja a sajnálatod. Ettől még lehetsz barát, meg segíthetsz (ha ők is tesznek magukért...khmm) De a helyedben nem marcangolnám magam miattuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!