Komolyan, ezen kell kiakadnia a vőlegényemnek?
Két hét múlva Sátoraljaújhelyre megyek bobozni a két tesómmal és a sógorommal.
Párom dolgozik így ő nem tud jönni. Fel van háborodva, hogy én oda elmegyek nélküle, de viszont az ő haverjaival meg sehová.
Ez olyan nagy gond? Szerintetek?
én nem akadnék ki, leszarnám... de az biztos, hogy" visszakapnád " nélküled mennék el a helyében amikor ráérek annyi időre amenyirre te mész el és legalább átéreznéd, hogy milyen
lehet ebből rendszert csinálni egy kapcsolatban, de nem érdemes....
Igen, gond.
Ha az első esetnél nem teszi szóvá, félő, hogy olyan rendszert alakítasz ki, hogy a nászutatokra is egyedül mész...
.
Párkapcsolat:
párod dolgozik, te elmész bobozni.
Hazamegy meló után, majd előbb-utóbb te is előkerülsz és a napi munkája után hallgathatja beszámolódat, milyen jól múlattad a napot.
Neked hogy esne fordított esetben?
Itt komolyan mindenki keptelen kimaszni a parja seggebol?
Dolgozik, nem tud menni, ezert megvonja toled is a szorakozast? Megis milyen jogon?
Miert nem maszkal el a haverjaival, ha teheti?
Erdekes modon a baratommal van egy csomo kozos es egy csomo kulon programunk is.. Foleg, amikor a masikunk nem er ra. Soha nem jutna eszembe huznom a szam, ha menni akar valahova, amikor nem erek ra. Erezze jol magat, basszus, nem vagyunk osszenove.
Szerintem nem gond. A mi munkarendünk teljesen más, így sokszor vannak saját programjaink, pl. ő elment a barátaival paintballozni, amíg én dolgoztam, és nem vettem a szívemre. Örültem neki, hogy jól érezte magát, megnéztem mind a kismillió képet a festékes képű "fiúkról", amikor hazaértem. :) Ő is ugyanígy elfogadja, ha én megyek el.
A testvéreddel és a sógoroddal mész el, nem értem, mi ebben a nagy kaland. Vagy amíg a másik dolgozik, ti otthon gubbasztotok?
Utolsó kettővel értek egyet, a normális kapcsolatban számomra benne van a külön program is. Én pl a héten megyek sütizni barátnőmmel, párom sem fogja sírva a plafont bámulni addig, elmegy sörözni egy haverjával.
De pl. ő nélkülem, a tesóival jár el síelni telente egy hétre, én addig barátnőzök/családozok/romantikus filmet nézek, a kapcsolatunk pedig tökéletesen működik.
26N
szerintem semmi gond nincs ezzel..pláne, hogy nem a bartnöiddel mész, hanem lényegében a családoddal, a testvéreiddel.
nem tudom mit problémáznak ezen...azért, mert a párja nem ér rá, mert dolgozik, akkor neki egész nap otthon kéne ülnie..vagy mi?
Lepontozók, és ha a párjának van arra igénye, hogy vele IS elmenjen valahova, de a kérdező vele SOSEM megy, csak másokkal?
Tanuljatok már meg olvasni, és értelmezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!