Nem bízik bennem a párom, elhagyott. Mit tehetnék a bizalmáért távolról?
igen, 32. igazad van, de én drukkolok neki, hogy sikerüljön.
azért az emberek képesek lépésről-lépésre tanulni a kapcsolataikból.
azért ismerem a kérdező személyiségét, mert ilyen az anyám.
természetesen az ő szemszögéből ő mindenkit szeret, imád, közben pedig mindenkit a végletekig tönkretesz.
egyet tehet a környezete: magára hagyja, a saját érdekükben. az ilyen ember addig szívja a más energiáját, amíg a másik ember teljesen a padlóra nem kerül, beteg nem lesz. ismerem a helyzetet, nem kell magyarázni.
csak SAJNOS a másik szemszögből, a kikészített ember szemszögéből.
és jó vicc, hogy én is visszakiabáltam, veszekedtem, de nem a saját jószántamból, hanem hogy megvédjem magam és a többieket.
de ez az ő torz szemszögéből, ami éppen olyan torz, mint a kérdezőé, teljesen máshogy néz/nézett ki.
kérdező, MENJ terápiára. az ilyen ember nem látja be, hogy beteg, tudom. de hidd el, hogy szükség van a terápiára a környezeted érdekében.
34: Tudod, ha az az igazság, ahogyan Te látod a dolgokat, akkor pláne nem annak drukkolok, hogy ennek a férfinak sikerüljön elfutnia a SAJÁT problémája elől, hogy aztán 2évenként mindig más köntösben álljon elé ugyanaz. Hanem hogy végre nézzen vele szembe és oldja meg!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!