Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bízik bennem a párom,...

Nem bízik bennem a párom, elhagyott. Mit tehetnék a bizalmáért távolról?

Figyelt kérdés
Együtt éltünk, nagyon szerettük egymást. Olyan élethelyzetben voltunk, amikor mindkettőnkre szinte naponta ömlöttek a kimerítő, komoly problémák, tragédiák. A türelmem nem létezett, a kezdeti mesés hetek után nagyon sokat bántottam őt apróságokért. Nem kellett volna. Őrült vitáink voltak. Mert ő is kimerült. Tőlem is meg az életétől is. Úgy alakult, hogy el kellett adnom a házat, amiben éltünk, közös otthonunk nincs. Ő elveszítette a bizalmát velem szemben. Azt mondja, megszakad a szíve, de már a látványom is szorongást, idegrohamot, kiabálást vált ki belőle. Most egy eddig csak barátnőjénél vígasztalódik. A szívem megszakad. Próbáltam a közelében lenni- ideges lett a lényemtől, aztán meg szeretett -és ez így ment felváltva nonstop. Rövidesen elutazik pár hétre külföldre, nem akarja, hogy vele menjek. Szeret, de nem tud bízni már abban, hogy nyugodt hatással tudunk lenni egymásra. Mit tegyek? Volt már valaki ilyen helyzetben? A nő vagyok.
2014. szept. 7. 23:40
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
28-as válaszoló: neked is köszönöm, hogy átfogalmaztad a történetem, de amit te írtál- az egy másik mese.
2014. szept. 8. 09:52
 32/40 anonim ***** válasza:
28: Te úgy gondolod, hogy egy olyan férfi, aki "hagyta ezt", hovatovább aktívan közreműködött benne, esélyes olyan nőt választani, akivel nem pont ugyanilyen kapcsolati dinamikát él meg?
2014. szept. 8. 09:54
 33/40 A kérdező kommentje:
Várjatok, ne essetek egymás torkának mert eltávolodunk a történetemtől. FONTOS, hogy a helyzet úgy festett igazából, hogy MINDKETTEN támadásnak éltük meg a másik viselkedését. Én sem ordítással kezdtem a reagálást arra, hogy szép szóval nem sikerült megbeszélnünk a dolgokat. És nem üldözöm, dehogy is üldözöm, magamban szívok.
2014. szept. 8. 09:57
 34/40 anonim ***** válasza:

igen, 32. igazad van, de én drukkolok neki, hogy sikerüljön.

azért az emberek képesek lépésről-lépésre tanulni a kapcsolataikból.

azért ismerem a kérdező személyiségét, mert ilyen az anyám.

természetesen az ő szemszögéből ő mindenkit szeret, imád, közben pedig mindenkit a végletekig tönkretesz.

egyet tehet a környezete: magára hagyja, a saját érdekükben. az ilyen ember addig szívja a más energiáját, amíg a másik ember teljesen a padlóra nem kerül, beteg nem lesz. ismerem a helyzetet, nem kell magyarázni.

csak SAJNOS a másik szemszögből, a kikészített ember szemszögéből.

és jó vicc, hogy én is visszakiabáltam, veszekedtem, de nem a saját jószántamból, hanem hogy megvédjem magam és a többieket.

de ez az ő torz szemszögéből, ami éppen olyan torz, mint a kérdezőé, teljesen máshogy néz/nézett ki.

kérdező, MENJ terápiára. az ilyen ember nem látja be, hogy beteg, tudom. de hidd el, hogy szükség van a terápiára a környezeted érdekében.

2014. szept. 8. 10:09
 35/40 anonim ***** válasza:

34: Tudod, ha az az igazság, ahogyan Te látod a dolgokat, akkor pláne nem annak drukkolok, hogy ennek a férfinak sikerüljön elfutnia a SAJÁT problémája elől, hogy aztán 2évenként mindig más köntösben álljon elé ugyanaz. Hanem hogy végre nézzen vele szembe és oldja meg!

:)

2014. szept. 8. 10:18
 36/40 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy olyan az anyukád, amilyennek leírtad, de ez nem azt jelenti, hogy én ő vagyok, vagy hasonló. Amiket írsz rólam az a te feltételezésed és noha nem voltam ebben az egy évben egy tündér, de a jelzők és jellemzők, amiket rám aggatsz messze állnak a személyiségemtől. Kérlek ne vidd ezt a számomra nagyon hasznos beszélgetést a többiekkel az anyukád tettei nyomán egy egészen más irányba. Köszönöm.
2014. szept. 8. 10:19
 37/40 A kérdező kommentje:
Pl nem értem honnan veszed, hogy valótlan vagy torz a szemszögem amiből írok. Nem tudhatod, te tényként állítod. Ez miért egészséges? Ismét kérlek, ha nem tudsz elvonatkoztatni az anyukádtól, írj ki rá egy kérdést, és ne bélyegezz meg torznak, betegnek ismeretleneket a csak a te fejedben lévő, valótlan elképzelések és a történetem elferdítése okán. Én nem azért tettem fela kérdésemet, hogy itt egy válaszoló elmagyarázza, hogy az nem is úgy volt és én beteg és torz vagyok, van nélküled is elég gondom, és biztosan neked is nélkülem.
2014. szept. 8. 10:24
 38/40 anonim ***** válasza:
Hiába ő az igazi, ha alapvető kommunikációs problémák vannak közöttetek. Mert így a mindennapokban nem tud sajnos működni a kapcsolat.
2014. szept. 8. 11:23
 39/40 A kérdező kommentje:
Igaz...:( Ennek kijavításához egyedül kevés vagyok. :(
2014. szept. 8. 11:27
 40/40 anonim ***** válasza:
38: Sajnos az ünnepnapokon sem.
2014. szept. 8. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!