Nem bízik bennem a párom, elhagyott. Mit tehetnék a bizalmáért távolról?
Kérdező,ez a kapcsolat nem úgy hangzott, mintha az igazi lett volna!
Gondolom ő volt a leghosszabb,legkomolyabbnak tartott kapcsolatot és kialakult a kötődés,ragaszkodás és nem a megfelelő emberrel.Sajnos van ilyen.Van olyan,aki mindenkinél így érzi,van aki meg csak 1 embernél.
Hidd el,az igazi boldogság nemcsak pár hétig tart.
24: De az emberi élet meg mostanában nem tart 100 évnél tovább. Ezért ami valakinek 45-50 évesen a legjobb kapcsolata, az igenis sokat nyom a latban. Nem?? 10-20 éven belül a szerelmeskedés feltételei is romlanak. Foltossá válik a bőr, ritkul a haj, a fogak művé válnak, az íny visszahúzódik, stb. Nem olyan guszta már, mint most még.:)
Úgyhogy most már nem lehet csak úgy mindig újabb meg újabb veszteségek feldolgozására éveket pazarolni meg újabb és újabb lehetőségekre éveket várni.
én úgy látom az egészet, hogy itt adott egy férfi, akit egy nő a végletekig kikészített. a férfi szeretne túllépni, csak a nő nem hagyja, a férfi meg képtelen rávágni az ajtót, bár erősen próbálkozik. A férfinek van már új kapcsolata is, de a nő képtelen ezt felfogni, üldözi a férfit.
szerintem egy ilyen beteges ragaszkodást nem szabad a válaszolók részéről sem bátorítani. A kérdező szemszögéből úgy tűnik, mintha ez lenne az évszázad szerelme, holott ez csak egy beteges ragaszkodás valakihez, akinek az energiavámpírja volt (és láthatólag még mindig az).
Ha valaki bántja azt, akit szeret, méghozzá rendszeresen, ott óriási gondok vannak a személlyel. ez NEM IGAZ, hogy ez szeretet. ez valami óriási önzőség, beteges ragaszkodás.
Undorító dolog, hogy őszinte legyek.
A férfit nagyon sajnálom, és nyilván neki is vannak óriási sebei meg terhei, hogy ezt egyáltalán hagyta, egy ilyen érzelmi bántalmazást egy évig.
örülök, hogy ki tudott lépni, és remélhetőleg egy egészséges kapcsolatba tud belelépni.
én őneki drukkolok, nem annak, hogy összejöjjön megint a lelkileg labilis, önző kérdezővel.
kérdező, menj terápiára, és amíg meg nem gyógyulsz, ne "boldogíts" senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!