Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mitévő legyek?...

Szerintetek mitévő legyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Friss diplomás vagyok, szerencsére sikerült elhelyezkednem, bár így elsőre csak kevés lesz a fizetésem, kb. nettó 90 ezer. Az albérlet havi 40 ezer (szoba). Meg fogok tudni élni? Vagy rávegyem szüleimet, hogy havi 10 ezer ft-ot adjanak? A kaja sokba kerül, meg nem csak megélni, hanem élni is akarok. Mit csinálnátok a helyemben?

2014. szept. 5. 18:22
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne kérj a szülőktől . Ha adni akarnak akkor ugy is fognak adni hogy nem kéred .
2014. szept. 5. 18:46
 12/40 anonim ***** válasza:
Régen rossz, ha 10ezerért is rimánkodni kell.
2014. szept. 5. 18:47
 13/40 A kérdező kommentje:
Kezdek arra hajlani, hogy nem fogok kérni. Havi 20 ezerből kijönne a kaja? Nekem eddig ez még nem jött össze. Ráadásul Budán lakom, drágább környéken.
2014. szept. 5. 18:49
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

1. Másodállás? Szakmán belül vagy takarítás bármi...?

2. Tudom nehéz de próbálj meg munkahelyet váltani. Nem egyszerű meló mellett keresni de kis trükkökkel megoldható.

3. Albérlet helyett társbérlet, amíg egyenesbe nem jössz? Olcsóbb ha csak egy szobát fizetsz persze akkor nem leszel egyedül de vannak azért normális társaságok.

2014. szept. 5. 18:51
 15/40 *Victorique* ***** válasza:

Én biztosan támogatnám a gyerekem, ha megtehetem. Kérnie sem kellene, hiszen tudjuk, milyen nehéz ma a fiataloknak.

Ettől függetlenül én a saját Anyámtól sose kértem, egyedül akkor fogadtam el a bérlet árát, amikor munkanélküli voltam. Szerintem ha már belekezdtél a nagybetűs, elköltözős életbe, akkor próbálj megállni a saját lábadon, ne kérj rögtön, csak ha tényleg gáz van. A maradék 50 ezerből szerintem simán kijössz, pláne, ha nem vagy nagy étkű, akkor még marad a szórakozásra is, de azért valamennyit mindig tegyél félre, mert biztosan lesznek váratlan kiadásaid.

2014. szept. 5. 18:54
 16/40 A kérdező kommentje:
15-ös: Milyen kis trükkökre gondolsz?:D Amúgy többen lakunk, de így is 40 ezer a szoba.
2014. szept. 5. 18:57
 17/40 anonim ***** válasza:
Az én szüleim támogatnának, de te ismered a szüleid :D
2014. szept. 5. 18:57
 18/40 anonim ***** válasza:

Felnőtt vagy, nehogymár a szüleid pénzeljenek, miután van fizetésed...

Én a helyedben adnél 30 ezret a szüleimnek a rezsibe, és inkább otthon laknék, mindenki jobban jár.

2014. szept. 5. 19:28
 19/40 A kérdező kommentje:
18-as: Ez nem megvalósítható, meg nem is akarok otthon lakni.
2014. szept. 5. 19:49
 20/40 anonim ***** válasza:
Akkor oldd meg a szüleid pénze nélkül.
2014. szept. 5. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!