Nagyon félek a jövőtől. Ha lehetne visszamennék az időbe és jól arcon vágnám magam. Mit tegyek?
Anyukám pici koromban meghalt. Apukám mindig eltartott, soha nem engedte hogy dolgozzak. Fizette minden sulimat.
Ez lett a vége: 3 felesleges egyetemi végzettség amiben benne van 8 évem és több mint 1 millió ftom. 1 felsőfokú szakmám ami ugyan keresett szakma, de mindenhol 5+ év tapasztalatot kérnek. És persze nekem 0 tasztalatom van. Apu még diákmunkára sem engedett.
Most ott tartok, hogy árufeltöltőnek jelentkeztem egy hiperbe mert sehová nem kellek. De ez betanított munka, csak tiszta erkölcsi bizonyítványt kérnek.
De ha felvesznek el kell vállalnom, mert van egy lányom akit el kell tartanom. Nagyon kevés ruhája van, kabátja még nincs az őszre és nekem már nincs pénzem csak 2-án a 12 ezer ft családi pótlék.
Dolgoznom kell, muszáj! Én magam is 5-10 éves ruhákba járok. Nem sokáig mehet ez így tovább. De ötletem sincs mit tehetek még. Nagyon rosszul esik hogy feleslegesen tanultam.
Mi van emberek meg vagytok keseredve?
Csak abban élitek ki magatok, hogy ráugrotok az első utbaeső lelkileg instabilabb emberre? Bocs ki kell ábrándítanom titeket, nem tudtok már megbántani.
Én vagyok az undorító? Ti vagytok azok, mert a földön fekvő emberbe mégegyszer belerugtok.
Szomorú ez a világ, hogy annak adatok meg minden aki buta. Nem tudom ti hogy vagytok vele, én tanultam értő olvasást állt suliba, de hogy itt sokan nem tanulták meg az biztos.
Na akkor még egyszer:
NEM HIBÁZTATOK SENKIT AZ ÉN SZERENCSÉTLENSÉGEM MIATT CSAK MAGAMAT! Apukámnak hálás vagyok mindenért.
Mint írtam fentebb is elcsesztem az életem, amit próbálok helyre hozni, de legszívesebben szembe köpném magam a tükörbe!
Párom, aki a gyermek apja nem lényeges a történet szempontjából.
Lehet az élet nem kívánság műsör, de nem hiszem, hogy olyan mély válság van, hogy csak illegális szexiparból vagy házalós tukmálós kamu munkákból lehessen megélni.
Nem kapkodnak a kisgyerekes anyukák után? Mert buták, a cégeknek miért nem lenne jó a 27%-os szocho mentesség?
Egyébként prostitución és értékesítői munkán kívül nem is létezik más? Én elmegyek gyárba sormellé, vagy árufeltöltőnek vagy akár utcán söpreni a romák közé, de akár wc pucolónak is discoba telt házas est után. Nem vagyok válogatós, de k*va nem leszek, és a számból se*get nem csinálok. Bocs.
Apukám azt mondta, ne menjek suli alatt dolgozni, mert elveszítem az árvaellátásom. Én elhittem neki. Nem ismertem a törvényt ma már ismerem.
Mit? ugyanazt mint a többi munkanélküli,küldd el mindenre a cvt,add be személyesen is ahová tudod.Szerintem erre magadtól is rájöttél,esetleg még munkaerőkölcsönzőt tudok ajánlani.
Milyen végzettségeid vannak ?
Mostmár sokmindent nem lehet tenni ezen kívül. Nem tudom hány éves vagy, de nagyjából 25-32 között ha jól sejtem. Ilyen korban sajnos nagyon gáz ha semmit nem dolgoztál ,ráadásul gyerek is van amit a munkáltatók nem szeretnek ,mert autamatikusan a helyettesítésedről is gondolkozhatnak . Nálunk pl akinek 6 év alatti gyereke van nagyjából egy hónapban átlag egy hetet nem tud jönni mert beteg a gyerek,vagy neki hamarabb el kell mennie mert nincs aki elhozza az óvodából stb. Ezeket a helyettesítéseket mind meg kell oldani.
Nem az a baj,hogy tanultál ,de minek tanultál 8 évet ? Utána rögvest szültél is ,bocs hogy ezt mondom de épp ideje volt feleszmélned.. nem lesz könnyű,de mást nem tehetsz,keresgélj serényen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!