Pasihiszti- mihez kezdjek vele?
Nagyon véletlenszerű. Hol a kajával veszekszik, hol az egeret csapja oda, ha épp napja van, hol engem sérteget, és érzéke van hozzá, hogy oda szúrjon, ahol fáj is. Bírom a gonosz humort, de túlzásokba esik. Tudja, hogy alacsonyan van az önbizalmam, de ha kattan nála valami, akkor csakazértis odaszúr, aztán elvonul duzzogni, mint egy ötéves. Eddig kezeltem, de már erősen tele a puttonyom, ha felhozom a témát, azon is megsértődik, mindent úgy kell belőle harapófogóval kihúzni. Ha a véleményem nem egyezik az övével, és levezetem neki, besértődik, igaz később nagykegyesen elismeri, ha tényleg igazam volt. Ha nem, akkor meg hajbókoljak, mert én másképp vagy rosszul láttam... Általában érezni, hogy a körülmények nem tetszenek neki, és nem velem van a baja, mégis rajtam tölti ki. Ha velem van a baja, onnan tudom, hogy nem akarja elárulni...
És itt most apróságokról van szó, mint hogy állítsam a sütőt, mossak fel, és főleg, ki csinálja a házimunkát... Ez újabban a probléma forrása, amíg nem dolgoztam, természetes volt, hogy én vittem, de most egyszerre jött munka és suli, már nem győzöm egyedül. Talán mert itthon dolgozok, azt hiszi, végtelen időm van? Ezerszer leosztottuk már, de ott húzza ki magát alóla, ahol lehet.
Néha meg tudnám fojtani... (ettől függetlenül imádom, és ő is szeret, de ezen nem tudok dűlőre jutni vele). Idősebb nálam, és jópár éve együtt vagyunk már...
21L
Nem kellett volna egy álomba ringatnod, mint sok nő is megteszi ezt a kapcsolat elején, aztán meg jön, hogy "pasihiszti"
Hozzászoktattad egy jobb élethez, és most gondoltál egyet, és ez neked mégsem tetszik.
De a soraidból az tűnik ki, hogy nem a "pasi" hisztizik, hanem te.
én egy nagyon jó futócipőt ajánlanék neked!
Komolyan! ez a tipikus se veled-se nélküled kapcsolat, amiben csak ölitek egymást "de nagyon szeretjük egymást" címszóval, közben meg mindketten felőrlődtök a napi stresszben!
Hagyd ott! Nekem is volt ilyen pasim, szerencsére csak 1,5 évet dobtam ki rá az életemből! de kb. azon is besérült, ha nyilvánvalóan nem volt igaza és én ezt megmondtam! Mert szerinte akkor is igazat kellene neki adnom, ha nincs igaza! Hát kössz, nem!
Szóval az ilyen kisebbségi komplexussal küzdő egyénekkel nagyon nem egyszerű, nekik olyan ember kell, akinek hasonlóan alacsonyan van az önértékelése, mint a sajátjuk!
Ha nem alacsony önértékelésűvel akadnak össze, akkor igyekeznek minél jobban leépíteni azt a másikban!
21 vagy ne pazarold el a legjobb éveidet, amikor önfeledtem lehetnél szerelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!