Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehezebb egyedül boldogulni?

Nehezebb egyedül boldogulni?

Figyelt kérdés

(Az egyedül arra vonatkozik , hogy nincs párom.) Ha igen mennyivel , miért ? Lassabban lehet élérni a céljaimat?

230.000 keresek havonta , és 25 vagyok.

2010. jan. 15. 20:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok ja pasi vagy???, na akkor pláne ne kapkodj, válogass csak van felhozatal :-)

szóval ekll egy anya előbb utóbb,

jól nézd meg, tudod mit??? (halgass anyukádra.- ha él még)

2010. jan. 15. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!Szintén 25 vagyok, szintén átlag feletti keresettel, de párosan és nő.

Ha nem lenne a párom simán-lazán ellennék. De ő megoldja, hogy elfogyjon a pénz hónap végére.:)

De ez ilyen, nem maradhat örökre pár nélkül az ember és ameddig nekem mindenem megvan, amit akarok, addig nem zavar, hogy ő nem az a spórolós típus.

2010. jan. 15. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:

25évesen csoportvezető?na mindegy.Ami nálam kiverte a biztosítékot az a szokásos duma: nem gyüjtögetek.Baromi sok ember van körülöttem akik hülyére keresik magukat de egyik se képes félretenni és komoly egzisztenciát építeni összekaparni annyit hogy ne legyen másnak kiszolgáltatva

aztán ha meg beüt a krach soha sincs egy fillérjük se mindig kölcsönökből jutnak előre mert mindent elszornak.Istenkém csak pár évig keresnék ennyit már nem itt tartanék az lenne az első hogy bebiztosítom a jövőmet aztán jöhet a habzsi dőzsi.Aki értelmesen felhasználná és megbecsülné a nagy fizetést azt meg úgyse fizetik meg.De a fizetésed már a te dolgod mindenki azt csinál a sajátjával amit akar.

2010. jan. 15. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha célod a k*rvázás, bulizás akkor lényegesen könyebb egyedül boldogulni.

Ha a célod a család és gyerekeke, akkor meglehetősen nehéz egyedül boldogulni.

:)

Remélem érted. Ahhoz hogy normális válaszokat tudjunk adni kellene a célod is.

2010. jan. 15. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:

ennyi pénzt keresnék, verném a seggem a földhöz. a fogamhoz meg a garast :) persze egészséges szinten, de az biztos, hogy félretennék. egyik felét vmi likvidebb dologba, a másikat hosszútávúba.

ki tudja, talán egyszer te is rászánod magad a családalapításra. akkor majd jól jön.

nekem párom van, lány vagyok, fele ennyit sem keresek, mivel diák vagyok :) számomra párosan szép az élet, nekem így könnyebb boldogulni.

az meg 1 dolog, h eléred a célodat, de jobb, ha van valaki, akivel együtt örülhetsz neki. :)

2010. jan. 16. 00:53
 16/16 anonim ***** válasza:
44%

22:10 Akármilyen meglepő én is csoportvezető voltam már 23 évesen, 25 éves koromra pedig 63 ember került a kezem alá. Attól, hogy valaki fiatal még lehet jó beosztása.

Ha nem jövök el GYED-re szerintem már még magasabb pozícióba lennék, csak mert lelkiismeretesen és keményen dolgoztam.

Úgyhogy nem jogos a kételkedésed!

2010. jan. 16. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!