Nehezebb egyedül boldogulni?
(Az egyedül arra vonatkozik , hogy nincs párom.) Ha igen mennyivel , miért ? Lassabban lehet élérni a céljaimat?
230.000 keresek havonta , és 25 vagyok.
Én a saját példám alapján mondom, hogy egyedül sokkal könnyebb. Persze ez egyéntől függ, kinek milyen a személyisége. Én pár mellett semmire nem megyek, utazgatni akarok, a távolságot meg nemigen bírja ki a kapcsolat, és a vágyakozás is csak nyűg. Ilyen jövedelemmel tiéd a világ. Én fészket raktam magamnak, mindenem megvan, és már volt benne lakó, de nem jutottam előrébb. És ő se. De ez csak az én véleményem. Egyeseknek gazdaságilag jobban megéri összeköltözni, de szakításkor jön az osztozkodás, ki vigye a tévét, ülőgarnitúrát stb.
Ha nem ugyanazok a terveitek, az is okozhat némi gondot. Tegyük fel ő el akar menni foci vb-re (vagy tök mindegy), te meg inkább felújítanád a fürdőt, de a kettő együtt nem megy... na ezek ilyen légből kapott gondolatok voltak. Segítettem?
25/l
Ennyi pénzből egyedül vígan meglehet élni.Sok gyerekes család kevesebből is megél.
De ez attól is függ,hogy milyen igényeid vannak.Ha márkás cuccokat kedveled,extra helyen akarsz üdülni stb,akkor nem tudsz félretenni a céljaid megvalósítására.
Köszönöm a válaszokat.
Azt hittem fordítva lesz , egyébként csoportvezető vagyok egy bankba.
Megtakarítani nem szoktam , hanem ha van elég pénzem akkor azt befektetem az éppen aktuális dolgokba.
Egyébként férfi vagyok.
na ez jó kérdés.
általában a boldogulni szót akkor hazsnáljuk, ha azt értjük alatta, hoyg kifizetni minden számlát , elutazni valahová pihanni, megbeszélni mindent stb.
Csakhoyg odaírtad a keresetedet. Látod mindenki azt írja... ennyivel?? anná, hoyg jó egyedül.
a legtöbbünk azért választ valakit, hoyg ne egydül nyögjön.
élvezd, hoyg van mit a tejbe aprítanod, de azért ne gubózz be, hiszen ha családot szeretnél csak kell egy apa.
de legalább nem az hajt majd, hoyg pénzes pasi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!