Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmenjek a temetőbe, vagy ne?

Elmenjek a temetőbe, vagy ne?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú, akibe 14 éves korom óta szerelmes voltam, ő is tudta, de soha nem jöttünk össze. Most van egy barátom másfél éve, és ő tudott erről a fiúról, mert mielőtt összejöttünk, nagyon jó barátok voltunk, és már akkor is mindent elmondtam neki. Ez a fiú, akibe szerelmes voltam, nemrég meghalt balesetben, és nagyon kiakadtam:( viszont a barátom elkezdett féltékenykedni, hogy miért vagyok kiakadva, és bezzeg ha ő halt volna meg nem lenne semmi bajom (állandóan ilyen hülyeségeket beszél:(). Viszont azt tudja a barátom, hogy még ha lett volna lehetőségem összejönni a fiúval, akkor sem hagytam volna ott miatta a barátomat, mert nagyon szeretem. Viszont szeretnék kimenni a temetőbe, de a barátom már azon is ki volt akadva, h temetésre mentem, és nem vele találkoztam:( biztos megint balhé lenne belőle:(
2010. jan. 15. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de hova valósi vagy?

Az egyik előző válaszoló.

2010. jan. 15. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki nyugodtan a temetőbe. Bár a barátod talán nem is féltékeny, csak aggódik, hogy mi lesz veled. Én is gyakran jártam a temetőbe amikor az első szerelmem meghalt... Értem aggódtak, és azt akarták, hogy ne temetőbe járjak, hanem éljek... Talán a barátod féltékenysége mögött is inkább aggódás van, bár nem tudom. Tulajdonképp az embereknek segít feldolgozni a tragédiát, ha legalább a temetőbe kimehetnek. Menjél.
2010. jan. 15. 20:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki, mondd el, hová mész és ha cirkuszoljmiatta,hagyd ott a francba! :-@ MIcsoda ember az ilyen?!
 14/16 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok. az nem megy, hogy nem mondom el neki. mindent elmondok...
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Na persze, sem menyasszonya nem vagy sem a felesége. Ez a te saját privát érzésed. Menjél ki a temetőbe és búcsúzz el tőle. Megnyugszik a lelked. A barátod meg egy nagy bunkó!!!
2010. jan. 15. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

már megbocsáss, de a barátod egy olyan ritka nagy sutyerák, hogy arra nincsenek is szavak...uhh...

kicsit messze megyek, de ezzel szegény srác emlékét gyalázza meg, hogy féltékeny rá, és kvázi megtiltja, hogy elmenj a sírjához...

uhh. bocs, de ezen felhúztam magam... talán jobban örülne, hogy ő feküdne ott szegény gyerek helyett???

2010. jan. 16. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!