Elmenjek a temetőbe, vagy ne?
Szerintem mindenképpen menj el. A barátod részéről elég hülye dolog az, hogy nem érti meg miért vagy szomorú és emiatt képes bosszankodni.
Amúgy hány éves vagy?
A "barátod" nagyon tapintatlan és önző. Én azon is elgondolkoznék, hogy van-e értelme egy ilyen férfi(?)-val kapcsolatot folytatni.
Szerintem mindenképpen menj ki a temetőbe, gyászold meg a szerettedet. Ha úgy gondolod, hogy van értelme, beszélj a barátoddal. Mondd el neki, hogy neked nagyon sokat jelentett ez a fiú, hiszen első (?) szerelmed volt, közel állt hozzád. Fáj nagyon, hogy elvesztetted, és szeretnéd a magad módján meggyászolni. Mondd el neki azt is, hogy nagyon szereted, és ő a szerelmed, és ha lett volna lehetőséged (talán volt is?) akkor is őt választottad volna, nem a másikat. Szereted őt, de ettől még meg kell gyászolnod ezt a fiút. Ha megérti, akkor jó, ha nem, akkor egy tapintatlan tuskó.
Esetleg el is kísérhetne a temetőbe, bár gondolom egyedül szeretnél menni.
Részvétem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!