Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmenjek a temetőbe, vagy ne?

Elmenjek a temetőbe, vagy ne?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú, akibe 14 éves korom óta szerelmes voltam, ő is tudta, de soha nem jöttünk össze. Most van egy barátom másfél éve, és ő tudott erről a fiúról, mert mielőtt összejöttünk, nagyon jó barátok voltunk, és már akkor is mindent elmondtam neki. Ez a fiú, akibe szerelmes voltam, nemrég meghalt balesetben, és nagyon kiakadtam:( viszont a barátom elkezdett féltékenykedni, hogy miért vagyok kiakadva, és bezzeg ha ő halt volna meg nem lenne semmi bajom (állandóan ilyen hülyeségeket beszél:(). Viszont azt tudja a barátom, hogy még ha lett volna lehetőségem összejönni a fiúval, akkor sem hagytam volna ott miatta a barátomat, mert nagyon szeretem. Viszont szeretnék kimenni a temetőbe, de a barátom már azon is ki volt akadva, h temetésre mentem, és nem vele találkoztam:( biztos megint balhé lenne belőle:(
2010. jan. 15. 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Menj. A barátod hülye. Féltékenynek lenni egy halottra... több, mint beteges.
2010. jan. 15. 19:54
 2/16 anonim válasza:
100%
Azért a barátod lehetne egy kicsit megértőbb is.Jó az oké hogy féltékeny,de mostmár nem is lenne rá oka(sajnos).Nincs abban semmi hogy szeretnél elmenni a temetőbe,szerintem menj ha attól megnyugodnál.
2010. jan. 15. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképpen menj el. A barátod részéről elég hülye dolog az, hogy nem érti meg miért vagy szomorú és emiatt képes bosszankodni.

Amúgy hány éves vagy?

2010. jan. 15. 19:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért a féltékenységnek is van egy határa... ez inkább egy tapló dolog, hogy utolsó kegyeletedet se róhatod le a fiúnál... mitől fél, hogy kiszáll a sírból és elcsábít???? (bocs a morbid mondatért...). Menj nyugodtan, és lehet el kellene gondolkodnod , hogy érdemes -e a barátod a szerelmedre....
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
a barátod egy érzéketlen segg...
 6/16 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, a barátom 19, a fiú szeptemberben volt 21, és októberben halt meg:(
2010. jan. 15. 19:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elmondani a kis pocshuszarnak hova mesz.Ez a te legbensobb ugyed.
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A "barátod" nagyon tapintatlan és önző. Én azon is elgondolkoznék, hogy van-e értelme egy ilyen férfi(?)-val kapcsolatot folytatni.

Szerintem mindenképpen menj ki a temetőbe, gyászold meg a szerettedet. Ha úgy gondolod, hogy van értelme, beszélj a barátoddal. Mondd el neki, hogy neked nagyon sokat jelentett ez a fiú, hiszen első (?) szerelmed volt, közel állt hozzád. Fáj nagyon, hogy elvesztetted, és szeretnéd a magad módján meggyászolni. Mondd el neki azt is, hogy nagyon szereted, és ő a szerelmed, és ha lett volna lehetőséged (talán volt is?) akkor is őt választottad volna, nem a másikat. Szereted őt, de ettől még meg kell gyászolnod ezt a fiút. Ha megérti, akkor jó, ha nem, akkor egy tapintatlan tuskó.

Esetleg el is kísérhetne a temetőbe, bár gondolom egyedül szeretnél menni.

Részvétem:(

9/16 A kérdező kommentje:
ráadásul amíg élt a fiú, addig nem volt semmi baja a barátomnak, és mindig mondogatta, hogy az eddigi idióta "pasijaim" közül még ő a legnormálisabb...
2010. jan. 15. 19:57
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
amiről nem tud az nem fáj ;)
2010. jan. 15. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!