Csak nekem van ilyen férjem vagy másnak is?
Nyugi, minden pasi ilyen. Csodálkozom, hogy nem vetted kezedbe a dolgokat. Ilyenkor szépen fogod, és kihivsz egy ezermester faszit, megállapodsz vele, és mindent rendbe rakatsz. Természetesen amit te megtudsz csinálni és ha van kedved, akkor te is beszállsz. Majd mikor elkészült minden és pampogni fog, hogy kifizettél pénzt, akkor mosolyogva told az orra alá: hát én szóltam, neked nem volt kedved, másnak meg volt.Puszika:D
Következő alkalommal meglesz csinálva,nem kell neked szólnod semmi ilyenért, főleg ha szereti az urad a pénzt:D
"Nem tudom mihez kezdjek."
Semmihez!
Változni már 39 évesen nem igazán fog.
Az én párommal is hajlamos ellustulni, de ha szólok neki, azért odateszi magát, és rendezzük a ház körüli dolgokat.
Van hogy vitázni kell vele, de utána jön, és csinálja velem, vagy ha olyan munka van, amihez ő jobban ért, ő csinálja azt, addig én parajolok....
Nekem apukám ilyen, azzal a különbséggel, hogy ö belekezd, megígéri hogy megcsinálja, aztán félbemarad.
Megnézi a rossz redőnyt, megcsinálni nem csinálja meg, megveszi a parkettát a szobába, de nem csinálja meg, stb. stb.
Sajnos lusta ,ės ez màr igy is marad.
Vagy te kėrdezö megcsinàlod vagy hivsz aki pėnzėrt elvàlalja a fėrjedre esö rėszėt elvėgzėsėt.
Az ėn fėrjem nem ilyen,de ismerek ilyen lusta embereket akinek csak a kėsz a pihenės stb ėlet kell.
Ha szolsz neki az lesz màr megint kötekszel...majd meg csinàlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!