Normális? Egyik este látta a férjem, amikor éppen valakinek a terhesteszt-képét néztem, azt mondta, nem vagyok normális, hogy másnak a pisis fotója érdekel. Többi lent?
Ugyan ez van nálunk is csak nem lepisilt teszteket nézegetek hanem pocak fotókat,babaméreteket.Erre a férjem mindíg megjegyzi,hogy mit nézegetem,a saját pocimat lessem stb.De hát ha olyan jó hasonlítgatni:))
28 hetes km.
Sziasztok,
a 10:49-től kérdezném, mennyit próbálkozott, vagy valami más miatt adta fel?
Én lassan 4éve szeretnék gyereket, (37éves vagyok) de sajnos semmi, viszont magamat ismerve inszem és lombik ki van zárva, mert abba tuti belebolondulok. Mondjuk eddig sem nagyon mértem és teszteltem, mert ahogy elkeztem a hőmérőzést is, fokozatosan rágörcsöltem és minden gondolatom csak ez volt. Átmentem idegbetegbe, amire a kapcsolatom is ráment volna, ha nem hagyom abba, megprobáljuk a természetes utat....................hátha ez segít és összejön a baba.
A kérdésre válaszolva, a pasik nem szeretik ha elöttük zajlanak ezek a dolgok.
Egy időben együtt néztük az Ovu-mikroszkópot , a páfrányokat:):):)de 2-3 hónap után már láttam, hogy terhes számára és inkább kényszer az együtt lét a teljesítés miatt. Olyankor jövök ide is fel, ha nem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!