Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez? Annyira félek. Miért...

Mi ez? Annyira félek. Miért érzek így?

Figyelt kérdés

Néha rámtör az érzés, hogy talán nem is vagyok szerelmes a barátomba.

Nem mindig vágyom a csókjára...

Minden nap találkozunk. Mert egy suliba járunk, Ő 20 éves, én 17 vagyok.

Mégsem tudnék szakítani vele:( Nem tudnék rá barátként nézni, nem tudnám elengedni, féltékeny vagyok rá. Még önzőnek érzem magam emiatt.:( szörnyű érzés.:(

Ideges vagyok emiatt, és félek.

DE azt nemértem, hogy ha nem szeretem, akkor miért vagyok féltékeny rá, miért féltem, miért nem szakítok vele? Miért aggódom érte... miért érdekel, hogy mikor mivan vele, miért bújok hozzá... miért foglalkozom a problémáival...:S?

2,5 hónapja vagyunk együtt.

2010. jan. 15. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ez az egyoldalú hullámvölgy :) Előfordul semmi baj, nem vagy önző, szereted te, csak kicsit megkavarodtál, hidd el egész más érzés az, amikor nem szeretsz valakit.
2010. jan. 15. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:

"Minden nap találkozunk. "

Csak ennyi a probléma. Ne találkozzatok, csak pl. 2 naponta. Nem hinném, hogy minden nap van valami új, érdemi mondanivalótok egymásnak és így hamar rá lehet unni a másikra. Kicsit pezsdítsétek fel a dolgot, jár el te is másokkal szórakozni meg ő is, nem vagytok egymáshoz ragasztva. Így hosszú távon nem jó megoldás mindig a másikon lógni.

2010. jan. 15. 19:37
 3/8 A kérdező kommentje:
totál hülye vagyok, néha pl. ma még a uliból is lógtam, hogy vele legyek... vagyis kettesben... pedig korábban sose jutott eszembe ilyen... és nem érdekelnek a következmények
2010. jan. 15. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát azért megpróbálhatnád racionálisabban látni a dolgokat, mert lehet kopansz egy nagyot, ha felszáll a rózsaszín köd. Tudod azért minden jó dolognak van egy egészséges határa...
2010. jan. 15. 19:58
 5/8 A kérdező kommentje:
tehát???
2010. jan. 15. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Tehát ne lógj a suliból és találkozzatok kevesebbet (elég a heti 4-5 is a heti 7 helyett bőven), mert akkor csak jobban örültök egymásnak, és nem unjátok meg a másik fejét egyhamar.
2010. jan. 15. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon is ismerős ez a "hullámvölgy", velem is így van. 1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt. Fél hónappal ezelőtt olyan szerelmesnek éreztem magam, mint még együttjárásunk ideje alatt soha, szinte megvesztem, ha nem voltunk együtt :) Most meg az elmúlt napokban kb. a hátam közepére se kívánom, idegesít, ha csókolózni akar, nem vágyom rá, nincs is nagyon kedvem találkozni vele, még egy kisebb vitát is sikerült elérnem. És az a legviccesebb, hogy SEMMI NEM TÖRTÉNT, ami ezeket az ellenérzéseket kiváltotta volna belőlem, semmi okom nincs, hogy így érezzek iránta! Viszont borzasztó féltékeny vagyok rá. (megjegyzem, nem ez az első "mélypont" nálam)

Szerintem nálad is valami hasonló dologról lehet szó, talán még megváltoznak az érzéseid a jövőben!

2010. jan. 15. 20:45
 8/8 A kérdező kommentje:
De olyan rossz ez a kettősség... :( Nagyon nyomaszt, és félek is :(
2010. jan. 15. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!