Alig egy hónap múlva kiköltözünk a szüleimmel New Yorkba. Örülök a dolognak, mer nem igazán szeretek itt, még most sem érzek különösebbet, hogy elmegyünk. De emellett félek is, nem tudom, mire számítsak, jófejek az amerikaiak? Befogadóak?
Befogadóak az miatt nem kell aggódnod! Az ottani emberek nagyrésze külföldi országokból jött.
Azt pedig ,hogy jó-e neked vagy nem ,nem tudja senki sem megmondani. Ez majd kiderül ha ottvagy.
Sok szerencsét!
Ha majd sétálsz és látsz egy-két hírességet,
akkor az illető nem olyan, mint ha hasonlítana arra,
hanem ő maga az !!
Nem tudom hogy ki vagy te sötét 1.sz.válaszoló, de gyanítom, hogy a másik kérdésnél is te válaszolgatsz, és lehúzod az USA-at. Te megérdemelnéd hogy ilyen körülmények között élj, mint amit itt leírogatsz az Államokrról! De még jó hogy nem így van!
Te szórakozásból és bosszantásból írogatod a baromságaidat, halvány fingod sincs, hogy milyen kint élni, de te nem is fogsz oda kijutni, mert nem érdemled meg!!! Úgy hogy DUGULJ EL!
A kérdezőnek üzenem, hogy nagyon jó élet van kint, nem fogod megbánni, hogy oda kijutsz, és főleg ott fogsz élni!!! Én nagyon írigyellek, én éltem kint Amerikában 4 évig, és csak a legjobbakat tudom mondani a körülményekről. _Sok államban jártam, és az utobbi két és félévet NYC-ben éltem. Soha semmilyen atrocitást nem láttam, és nem ért ilyen engem, csak pozítivum. Nagyon kedvesek az emberek, nagyon jó a feeling, és nagyon megfogod szeretni. Itt nem közlekednék az utcán már este 10 óra előtt sem, de ott bizony közlekedtünk, még éjszaka is, és feka negyedben is, soha senki nem bántott és nem lőtt le bennünket. A magyarok viszont nagyon görények egymással ott is, mint itthon!!!
Nagyon írigyellek, és sok sikert kívánok Neked, és az egész családodnak!!!!
Szia! Ne foglalkozzál az elsővel, mert valszeg vagy elme*beteg,
és/vagy sohasem volt még a faluján kívül !!
N.Y. maga a csoda. Hihetetlen tömeg az utcán, millió üzlet és sok minden jóval olcsóbb mint idehaza.
A legtöbb világsztár N.Y.-ban is tart fenn egy lakást, még akár össze is futhatsz velük.
Ott "picivel több" vendéglátóegység van mint amennyit írtál, hogy van nálatok. Ha jól emlékszem több mint 10ezer vendéglő, bár, étterem található a világ minden nemzetéből.
Ja és majd minden sarkon metró fut.
Unatkozni nem fogsz.
Az elso valaszolo kicsit tulzott, ami a rohadt nagy szennyeződéseket illeti, hiszen az van Budapesten is. Fegyvert nemcsak a nyujorkiak tartanak!
Ettol fuggetlenul nem kell ot lehulyezni vagy le-elmebetegezni. Aki ilyesmit ir az semmivel sem kulonb.
En peldaul tobbszor jartam NYCben es ha fizetnenek sem koltoznek oda (LAben elek). Pl. engem pont az taszit NYCben, amit leirtatok: a hihetetlen tömeg az utcán, a millió üzlet, a nyüzsgés, a kiáramló csatorna szag, a járókelő emberek szaga.
Hogy kinek tettszik es kinek nem az teljesen embere valogatja.
Az nagyon valoszinu h a kerdezonek jobbak az eselyei a jovojet illetoen mintha Mo-n maradna, de ne fessunk neki csaloka kepeket. Raadasul a legtobbunk felnott, o pedig meg egy gyerek, egeszen mashogy fogja latni a dolgokat.
Ami az arakat illeti, gondolom meg nem erint annyira, hisz nincs sajat kereseted, de ez-> "és sok minden jóval olcsóbb mint idehaza" is kurta. NY city szinte az egyik legdragabb hely. Statisztika szerint peldaul LA legalabb 24%-al olcsobb minden tekintetben, szoval ha valami olcsobb nyujorkban mint Mo-n, akkor az szinte mar ingyen van losziban, nem?
Ja es hires embereket (T.Cruise, J.Travolta, K.Costner, L.Gaga) azt itt is latni :)
Jo utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!