Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Alig egy hónap múlva kiköltözü...

Alig egy hónap múlva kiköltözünk a szüleimmel New Yorkba. Örülök a dolognak, mer nem igazán szeretek itt, még most sem érzek különösebbet, hogy elmegyünk. De emellett félek is, nem tudom, mire számítsak, jófejek az amerikaiak? Befogadóak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék hallani, és ne olyanok írjanak, akik még életükben nem voltak ott, de meggyőződésük, hogy mindannyian hülyék! Szeretem a nyüzsit, de nem laktam még nagyvárosban, nem tudom hogy fogom fogadni ezt mindennap. Szerintetek jó hely egy 15 éves lánynak? Tulajdonképpen mindig is vágytam oda, de most, hogy biztos a dolog és ez már a valóság, vannak kétségeim. Dehát csak jobb lesz ott nekem, nem?:O
2011. júl. 29. 17:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Azért egy kicsit megcfollak utolsó válaszoló: Olyan egyszerű oknál fogva, hogy mit értesz tömeg címszó alatt?? Mert hogy L.A. sem különb a "tömeget illetően, és attól függ hogy melyik részében laksz, vagy jársz. Ez a "csatornaszagot" meg hagyjuk már!!! Nagyon idétlen felhozatal!!! !!!
2011. aug. 2. 13:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Kedves ma 13:01 Megis melyik varosban laksz a ketto kozul?
2011. aug. 2. 17:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Bár mily hihetetlennek is hangzik számodra, Először Pittsbourghban laktam, azután Ohio államban Astabulában, utána Washingtonban, Cleevlendben, Niagara Fals-on, Buffaloban, és utoljára New York Cytiben. De e közben Jártam Los Angels-ben is, és még sorolhatnám hogy merre! Még valami???
2011. aug. 2. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Pl. Washingtonban olyan helyen laktam, hogy a házhoz oda jöttek az őzikék, mikor esténként steeket sütöttünk!! De azért had ne kelljen már egy önéletrajzot írnom ahhoz, hogy én mit tapasztaltam az Államokban!!!
2011. aug. 2. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:

időpontja: ma 21:34

Egy egyszeru kerdest tettem fel. Nem hangzik hiheteltennek, de arra nem voltam kivancsi hol laktal eddig... csak arra hogy a ket varos kozul melyikben hogy ilyen eros velemenyed van rola es ha valakinek eltero az szamodra miert nem hiteles....

2011. aug. 2. 21:59
 16/20 anonim válasza:
12:51: ja, minősíti, hogy értelmes emberi lény vagyok, aki ilyen dolgokon nem akad fent.:D Nem állok neki a másiknak azért, mert más a véleménye, vagy az enyémmel ellentétes irányú. Meg lehet hallgatni másokat értelmesen, és nem rögtön lehúzni. és ez a többiekre is vonatkozik.
2011. aug. 3. 00:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Most San Francisco-ban elek, az nagyon jo hely. DE szerencsem is van, mert ugyan ez joval kisebb es nyugisabb varos mint NY, azert vannak necces keruletek, ahol nem szivesen laknek.

Ami feltunt, hogy itt nem divat papirzsebkendot hasznalni hanem mindenki szivja az orrat, esosebb idoben a metron a hanyinger kerulget. (egyszeruen itt ez nem szamit gusztustalannak)

Az emberek ugyan segitokeszek, es kedvesek, de azt allitom, hogy reggeli metron kb ugyanolyan komor buvalbaszott fejeket latsz, mint pesten.

Furcsak a nagy hazak, meg a rohadt szeles utak, az, hogy mindenfele boltok vannak meg ettermek...

Furcsa volt, hogy mennyi fekete ember van. :-D De ezt mar megszokatm. Van meg nehany dolog, ami SF specifikus: rengetek transzvesztitat latni, meg kulsore is lathatoan meleg csavokat. Itt lattam eletemben eloszor faszikat smarolni... az utcan, fenyes nappal. Na, az utott. Ilyen NY-ban nem lesz. :-D

Furcsa volt, hogy a boltban, kajaldaban a kiszolgalo szemelyzetnel tobbnyire jobban tudok angolul. Pedig nem vagyok valami nagy szam.

A helyiekkel valahogy nem nagyon erintkezunk... ennek az az oka, hogy a munkahelyemen es az apartmanunknal is tobbnyire kulfoldiekkel vagyunk korulveve. (nem, nem mosogatok :-) A szomszedunk egy skot srac es a holland felesege, a csavo a google-nel programozo. A fonokom lengyel... szoval ilyenek vannak.

Nagy kaland. Meglatod.

2011. aug. 20. 04:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Na milyen ott kint? :D

Sokkal jobb mint Mo.Ugye?

2012. aug. 29. 00:33
 19/20 anonim ***** válasza:
A legelső hozzászóló egy birka. Életében nem járt NY-ban, és irigy ,mint az állat. NY a legkirályabb hely a világon, ott a Niagara, ott egy csomó park, rengetek látnivaló, élet, vidámság, a legjobb bulik, oda még a sztárok is kellemes borzongással utaznak. Amit ember valaha megálmodott, azt ott megvalósították. nem fogod szarul érezni magad mimimum 2 évig, aztán lehet lesz kis honvágyad, de ha beilleszkjedsz, akkor minden OK lesz!
2012. nov. 13. 22:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Na milyen New York? Megszoktad már?
2012. dec. 3. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!