14-17 éves lánynak/fiúnak mennyi zsebpénz jár? Havonta ruhára mennyit költötök rájuk?
13:19 nek.
Az hogy az szellemi és fizikai(testnevelés) munkát végezz hogy délig nem eszel, majd 6 ig megint nem,az nem ösztönzés a jobb teljesítményre hanem szadizmus és felelőtlenség a szüleidtől veled szemben ha nem biztosítják az egészséged alapfeltételét.
Nem kapok rendszeres zsebpénzt. Szülinapra,karácsonyra szoktam kapni 4-5000 ft-t és azt beosztom ameddig tudom. Általában nem vásárolok sokat mivel a ruháimat a nővéreimtől szoktam kapni ajándékba,kaját meg otthonról viszek suliba. Könyvekre,kozmetikai dolgokra,néha egy-egy ékszerre,rajzos cuccokra költök. Ha nincs semmi pénzem és mégis kellene valami akkor szólok a szüleimnek és ők adnak amennyi kell.
Szerintem ez tök jó megoldás mert legalább be tudom osztani a lóvémat és nem szórom el nasikra,csokira,ilyesmire;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!