Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha hagyom gondolkozni?

Miért baj ha hagyom gondolkozni?

Figyelt kérdés

Mennyaszonyommal jelenleg távkapcsolatban élünk, és ez felzabálta a kapcsolatunkat. Én unatkoztam és chateltem. Egy őskori ellenségével is, aki még azért is elküldte neki a beszélgetésünket, és abban igen, vállalom hisz anonim oldal, írtam olyanokat ami nem volt túl szép.

Ezt elolvasva, kiosztott és sírt a menyasszonyom, mondtam neki hogy csak szívattam, persze nem hiszi el, de most hagyom őt gondolkozni. Erre még nekem állt, hogy mi az hogy még nekem áll feljebb, és hogy engem egy csöppnyire sem érdekel.

Holott tényleg csak a vitát akarom elkerülni, vasárnap derült ki és azóta nem beszéltünk. Jövőhéten megyek haza, szerintem jobb lesz személyesen mint az interneten.

2014. aug. 21. 08:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsit beszéltem a kapcsolatról, inkább egymásról beszéltünk, mit tennénk a másikkal, milyen jó lenne együtt"

Aha, és mindezt úgy, hogy feleségül készülsz venni valakit? Csodálatos ember vagy... Ha a férjem az esküvő előtti hónapokban ezt csinálta volna, azonnal repül. Ha most csinálná, akkor is repülne. Ez undorító, szemét dolog, főleg így, hogy az ellenségével. Totál megbízhatatlan ember vagy, akire nem lehet számítani, ráadásul még magára is hagyod most, nem tepersz, nem engeszteled, szarsz rá, mit érez. Ha van egy kis esze, kidob, mint macskát szarni, és esze ágában nem lesz hozzád menni, ne adj isten gyereket szülni neked.

2014. aug. 21. 12:17
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Neki kell gondolkodnia, akar-e engem... - ezen mit kell gondolkodni? Eszetlen, ha nem dobott ki azonnal.

Én helyből kibsztalak volna.

Rémesen megaláztad a menyasszonyod, kb. kiröhögtétek a háta mögött. Egy barátommal nem teszek ilyet, hát még a jegyesemmel.

2014. aug. 21. 14:09
 23/29 anonim ***** válasza:
Mindent leírtak előttem. Remélem sosem fogok találkozni hozzád hasonló tahóval.
2014. aug. 21. 15:43
 24/29 A kérdező kommentje:

A férjem nem tud róla! Kiderült viszont hogy ebéd időben amikor mentek a munkások ebédelni ( férjemék) látott egy autót és egy dekoratív nőt beszállni az autójába, előttünk.

Valószínű sajnos ő lehet a tulajdonos. És sajnos nem a menyemé, és nem a kisebbik fiam hozott haza vendéget.

2014. aug. 21. 19:53
 25/29 anonim ***** válasza:

Hogy mi? Ezt most nagyon benézted, drága!

Ki vagy te? Feleség/vőlegény/apa/anya?

Vagy az már egy másik kamukérdésed?

2014. aug. 21. 19:59
 26/29 A kérdező kommentje:
eliza27 jelentkezz, melyik vagy te?
2014. aug. 21. 20:01
 27/29 A kérdező kommentje:
én is szeretném tudni!
2014. aug. 21. 20:03
 28/29 A kérdező kommentje:

Érdekelne mit takar a ruha,ha akarod cserélhetünk intim képet:-)

Amennyiben nem ez az első ilyen üzenet amit kapsz tőlem,ne haragudj,hagyd figyelmen kívül,vagy tilts le.

Ki zaklat? atek?

2014. aug. 21. 20:06
 29/29 anonim ***** válasza:
őőőőőő izé. Zavar van az erőben.
2014. aug. 23. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!