Miért baj ha hagyom gondolkozni?
Mennyaszonyommal jelenleg távkapcsolatban élünk, és ez felzabálta a kapcsolatunkat. Én unatkoztam és chateltem. Egy őskori ellenségével is, aki még azért is elküldte neki a beszélgetésünket, és abban igen, vállalom hisz anonim oldal, írtam olyanokat ami nem volt túl szép.
Ezt elolvasva, kiosztott és sírt a menyasszonyom, mondtam neki hogy csak szívattam, persze nem hiszi el, de most hagyom őt gondolkozni. Erre még nekem állt, hogy mi az hogy még nekem áll feljebb, és hogy engem egy csöppnyire sem érdekel.
Holott tényleg csak a vitát akarom elkerülni, vasárnap derült ki és azóta nem beszéltünk. Jövőhéten megyek haza, szerintem jobb lesz személyesen mint az interneten.
Min kéne gondolkodnia a barátnődnek?
Ha azon, hogy esetleg nagy igazságokat írtál az ő viselkedéséről? Ezt talán vele kellett volna megbeszélni, akkor joggal várnád el, hogy elgondolkodjon a dolgokon.
Azon, hogy kirúgjon-e mint a macskát, vagy sem? Nos, azon a helyében egy percig nem gondolkodnék.
Neked min kéne elgondolkodnod??? Hát vicces, hogy ezt kérdezed, komolyan.
Ha jól értjük az ősellenségének panaszkodtál a kapcsolatotokra és kiteregetted neki a kapcsolatotok gyengébben működő oldalait is. Majd írogattál az ősellenségének hogy mit is csinálnál az ősellenséggel? Mindezt a beszélgetést az ősellenség továbbította a menyasszonyodnak. Egy ilyen üzenet tartalma az az ősellenségtől a menyasszonyodnak: " Tudom hogy nem boldog a kapcsolatotok a vőlegényeddel. Tudom mikben vagy hibás a kapcsolatodban és tudom mit nem kapsz meg a párodtól. Tudom, és szeretném ha most már te is tudnád hogy sokkal jobb nő vagyok mint te, mert a te vőlegényed figyelmét és mindazt ami neked járna már most is megkaphatnám. Engem választana ha akarnám , de ha akarnám a te elcseszett vőlegényed akkor most nem küldeném mindezt el neked, hanem titokban tartanám. De én azt akarom hogy hogy lásd enyém lehetne a vőlegényed bármikor, de nekem ő nem kell, meghagyom neked.....és most próbálj meg boldog lenni ha tudsz! A célom az hogy ne tudj!....Amúgy szívességet teszek neked hogy láthatod megbízhatatlan a vőlegényed akivel melléfogtál és most már soha többet nem fogsz tudni megbízni benne"
Szegény menyasszonod most jött rá hogy nem érdemes veled jövőt tervezni. Szerintem nem neki kell elgondolkodnia.
Az exem is így gondolta, hogy nekem kell gondolkodnom. Számomra az ilyesmi már megcsalásnak számít, de szerinte csak a szex számít annak. Ő azt mondta, ez a vihar bennem dúl, neki semmi köze hozzá, dolgozzam fel egyedül, és ha nem megy,nem folytatjuk, ha megy, folytatjuk. De ne meséljem el a barátnőimnek, mert az ciki neki.
Szóval én őrlődtem 2 hónapig még, ha együtt voltunk, végig hányingerem volt és liftezett a gyomrom, majd végül azt mondtam, hogy nem. Nem az átverések miatt, hanem mert cserben hagyott, egyedül hagyott engem, miután kiderült a sztori a kiscsajjal.
27N
Nézzük sorjában.
1. Távkapcsolat - ez már nem túl jó
2. Nincs veled, tehát bármit megteszel - megbízhatatlan vagy
3. Gátlástalanul flörtölsz olyasvalakivel, akit tudod, hogy nem kedvel a menyasszonyod - dupla mínuszpont, mind a két ténynek!
4. És amikor kiderül, azt mondod, hogy csak szivattad - még hazudsz is.
5. És ezek után semmi lelkiismeret-furdalásod sincs, sőt te vagy megsértve, amiért kikérte magának, és hagyod főni a levében - pofátlanság teteje.
Ha a lány okos, akkor felismeri ezeket magától, és szakít veled. Nem vagy jó parti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!