Miért baj ha hagyom gondolkozni?
Mennyaszonyommal jelenleg távkapcsolatban élünk, és ez felzabálta a kapcsolatunkat. Én unatkoztam és chateltem. Egy őskori ellenségével is, aki még azért is elküldte neki a beszélgetésünket, és abban igen, vállalom hisz anonim oldal, írtam olyanokat ami nem volt túl szép.
Ezt elolvasva, kiosztott és sírt a menyasszonyom, mondtam neki hogy csak szívattam, persze nem hiszi el, de most hagyom őt gondolkozni. Erre még nekem állt, hogy mi az hogy még nekem áll feljebb, és hogy engem egy csöppnyire sem érdekel.
Holott tényleg csak a vitát akarom elkerülni, vasárnap derült ki és azóta nem beszéltünk. Jövőhéten megyek haza, szerintem jobb lesz személyesen mint az interneten.
Azért baj neki, mert szerintem is neked kellene gondolkozni.
Ha képes voltál kitárgyalni idegen emberekkel az ügyeiteket, akkor most ódzkodsz attól hogy ti beszéljétek meg neten a dolgokat? Furi vagy.
Finoman fogalmazva megbízhatatlan vagy. Páros lábbal rúgnálak ki.
34N
Igaza van a 2-esnek.
A menyasszonyoddal tetted, nem az aktuális barátnőddel. Ha neked ennyit ér a jegyesség részemről páros lábbal rúgnálak ki.
Miről beszéltél azzal a lánnyal? Csajoztál?
Az csak hab a tortára, hogy ráhárítod a felelősséget azzal, hogy ő gondolkozzon, ő döntsön. Ez olyan, mintha neked mindegy lenne, hogy hogyan dönt. Döntse el, hogy akar-e téged? Miért te mit akarsz? Akarod őt?
Nekem az lenne a minimum, hogy ha már elszúrta a vőlegényem a dolgot, akkor legalább küzdjön értem, hogy lássam, hogy még szeret, még akar. Mert így biztosan arra gondolnék, hogy már nem érdeklem, ezért nekem is felesleges lenne rajta gondolkodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!