Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha hagyom gondolkozni?

Miért baj ha hagyom gondolkozni?

Figyelt kérdés

Mennyaszonyommal jelenleg távkapcsolatban élünk, és ez felzabálta a kapcsolatunkat. Én unatkoztam és chateltem. Egy őskori ellenségével is, aki még azért is elküldte neki a beszélgetésünket, és abban igen, vállalom hisz anonim oldal, írtam olyanokat ami nem volt túl szép.

Ezt elolvasva, kiosztott és sírt a menyasszonyom, mondtam neki hogy csak szívattam, persze nem hiszi el, de most hagyom őt gondolkozni. Erre még nekem állt, hogy mi az hogy még nekem áll feljebb, és hogy engem egy csöppnyire sem érdekel.

Holott tényleg csak a vitát akarom elkerülni, vasárnap derült ki és azóta nem beszéltünk. Jövőhéten megyek haza, szerintem jobb lesz személyesen mint az interneten.

2014. aug. 21. 08:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
98%

Azért baj neki, mert szerintem is neked kellene gondolkozni.

Ha képes voltál kitárgyalni idegen emberekkel az ügyeiteket, akkor most ódzkodsz attól hogy ti beszéljétek meg neten a dolgokat? Furi vagy.

2014. aug. 21. 08:18
 2/29 anonim ***** válasza:
92%

Finoman fogalmazva megbízhatatlan vagy. Páros lábbal rúgnálak ki.

34N

2014. aug. 21. 08:29
 3/29 anonim ***** válasza:
93%

Igaza van a 2-esnek.

A menyasszonyoddal tetted, nem az aktuális barátnőddel. Ha neked ennyit ér a jegyesség részemről páros lábbal rúgnálak ki.

2014. aug. 21. 08:46
 4/29 anonim ***** válasza:
98%
igazából neked van min gondolkozni...
2014. aug. 21. 08:57
 5/29 anonim ***** válasza:
98%
Ez teljesen egyértelmű, ahogy már előttem is leírták, neked kéne elgondolkodni!
2014. aug. 21. 09:07
 6/29 A kérdező kommentje:
min kellene nekem gondolkodni??? Én bánthattam meg őt...neki tulképp az a baja hogy nem beszélünk.
2014. aug. 21. 09:21
 7/29 anonim ***** válasza:
98%
Én áldanám az eget, ha ezek után nem beszélnék egy ilyen vőlegénnyel!
2014. aug. 21. 09:23
 8/29 anonim ***** válasza:
98%
Te képes voltál az ősellenségének kiteregetni a kapcsolatotokat, és nyilván azok a nem túl szép dolgok, amiket elmondtál, rá vonatkoztak. Most meg hagyod gondolkozni...szép, nem magyarázkodsz, nem mentegetőzöl, nem esdekelsz a bocsánatáért, hanem magasról lesz..od, hogy mit évődik magában, és még te hagyod gondolkodni, mint egy hisztiző kisgyereket hagynak nyugodni. Ezek után tudod kinek kellenél egy életre szóló társnak, én a nagy gondolkodás közepette csomagolnám az otthon maradt cuccaidat, és kitakarítanálak az életemből, mire hazajössz.
2014. aug. 21. 09:30
 9/29 A kérdező kommentje:
Kicsit beszéltem a kapcsolatról, inkább egymásról beszéltünk, mit tennénk a másikkal, milyen jó lenne együtt. Bár tudom hogy a csaj minden egyes napot el küldött a páromnak, és az mindennap elolvasta amiket beszéltem a lánnyal. és ezekkel szembesült. neki kell gondolkodnia akare engem.
2014. aug. 21. 09:40
 10/29 anonim ***** válasza:
97%

Miről beszéltél azzal a lánnyal? Csajoztál?

Az csak hab a tortára, hogy ráhárítod a felelősséget azzal, hogy ő gondolkozzon, ő döntsön. Ez olyan, mintha neked mindegy lenne, hogy hogyan dönt. Döntse el, hogy akar-e téged? Miért te mit akarsz? Akarod őt?

Nekem az lenne a minimum, hogy ha már elszúrta a vőlegényem a dolgot, akkor legalább küzdjön értem, hogy lássam, hogy még szeret, még akar. Mert így biztosan arra gondolnék, hogy már nem érdeklem, ezért nekem is felesleges lenne rajta gondolkodnom.

2014. aug. 21. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!